Header

Vänner, Resa

Här har ni henne, världens mest fantastiska Sandra.
Hon är, tillsammans med Team Rynkeby Kristianstad, påväg mot Paris på cykel.

De här otroligt starka människorna gör något helt magiskt när cyklar för barncancer.
Jag kan inte, och kommer nog aldrig att kunna föreställa mig kampen de utkämpar just nu. Det har regnat på dem, det har varvats med backar utan dess like, de har antagligen ont på flera ställen och skavsår som vi inte ens kan föreställa oss. Nog för att de har tröstats med solsken och nedförsbacke men bara för att kämpa sig upp för nästa.
Jag har läst och följt dem på sin resa och både skrattat och lidit med dem.
Ni är helt otroliga personer som gör det här!

Nu sitter jag i soffan och reflekterar över deras resa istället för att packa min väska, stryka mina kläder och packa ner alla medikamenter Sandra bett om.
Ikväll går flyget mot Paris och världens bästa Sandra, det ska bli både roligt och spännande att möta henne och hennes gäng när de går i mål imorgon.

Kan inte säga det många gånger nog, det ni gör är helt galet magiskt, fantastiskt och otroligt!

#förvarendaunge #teamrynkebykristianstad

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardagsliv

Vädret under första delen av min semester har verkligen varit svenskt. Det har varvats med solsken, moln och regn.

Ändå har vi fått uppleva den svenska sommaren från sin bästa sida, i söndags fick vi en helt magisk solnedgång i Fårabäck.

Likes

Comments

Josefine, Vardagsliv, Vänner

Här lyser jag med min frånvaro.

Det har varit mycket nu innan semestertider. Både på jobbet och hemma, sommaren rullar på med alla sina aktiviteter och jobbet tar upp sin tid. Har därför fått lägga bloggandet åt sidan.

Nu väntar 3 veckors semester. Vi inleder med mys i sommarstugan och umgänge med familj och goda vänner. En av de bästa sommarhelgerna på mycket länge, vädret till trots.

I fredags hade Marcus förberett så otroligt god middag med grillade revben, olika sorters korv, fransk potatissallad och två goda såser, kycklingfilé, grillad halloumi och sallad. Det var helt amazing och efteråt drack vi vin och njöt av en typisk sommarkväll.

Lördagskvällen bjöd på cykelaktivitet, vi sadlade om och styrde cyklarna mot Åhus. Vi stannade till och drack öl och cider på beachfotbollen och sedan cyklade vi vidare mot hamnen. I gott mod om att hitta någonstans att äta landade vi efter några fullbokningar på Äspets Rökeri. Vi drack och åt fantastiskt gott och kunde mätta och belåtna cykla hemåt igen. Med något ömmande rumpor så avslutade vi kvällen med kubb och umgänge i månskenet vid havet.
Jag är så lyckligt lottade över att få ha så många fina människor i mitt liv.

Idag väntar en helt blank dag, som dessutom ser ut att bjuda på solsken. Jag ser fram emot att fortsätta den här otroliga helgen idag.

Likes

Comments