Header

Det här med att ta tag i sitt liv och sina "drömmar" är svårt. Vet inte hur många gånger jag sagt till mig själv att "det här ska jag börja/sluta göra från och med nu", eller "nu ska jag ta tag i pluggandet", "nu ska jag tänka så här och så här". Det blir aldrig av. I'm a quitter. Jag fullföljer sällan det jag försöker påbörja. Jag är osäker, rädd för världen, lat och envis. Jag ser sällan något som är bra med mig själv trots att jag försöker. Jag vill alltid ändra på något, om det så bara är att möblera om eller byta spotify-lista. Jag tröttnar så fort på det jag har omkring mig. Det enda jag lyckas hålla kvar är mina nära och kära.

Jag fasar över ensamheten. Vill inte bli lämnad ensam här i världen. Ändå lyckas jag på något sätt göra saker som jag sedan får ångra. Säga fel saker eller inte säga något alls. Bara något sånt kan ändra en relation. Det går ju att ta sig förbi dessa hinder man stöter på, men det borde ju vara enklare att bara sluta misslyckas.

Nu när jag tänker efter så kommer jag inte på en enda grej som jag faktiskt är stolt över att just jag har gjort. Jag har inget att skryta inför barnbarnen om, för om jag fortsätter så här så kommer jag vara likadan om 60 år. Det börjar bli dags att dra tummen ur och faktiskt försöka lite grann. Jag kommer ingenstans om jag inte öppnar ögonen, ser mina hinder för vad dom är och tar mig förbi dom. Just nu är dessa hinder min egen lathet och envishet.

Det svåra är att börja. Det är det allra största hindret och jag vet inte om jag kan klara det ensam.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Valle är rena rama hundmodellen, han blir alltid söt på bild. Min lilla gosefis❤🐶

Likes

Comments

Flowerpower på Sandgrund nu till våren🌸

Likes

Comments

Hejsan! Jag var i Polen med päronen och min syster på sportlovet!! Det var typ en 18-årspresent till mig :D

Anyway, tog faktiskt skrämmande få bilder men tänkte lägga upp några iaf! :) (Dock tog jag typ två st av dessa, gav min kamera till syrran för jag orkade inte fota...hehe)

Älskar mitt Krakow, Polen. Min favoritstad, mitt favoritland 💜

Jag och mamma var lite förvirrade...

JAG TOG DENNA, ÄLSKAR DEN. SÅ FINA FLYGFÄN.

SÅ SNYGG...

HAR NI SETT EN FINARE BILD PÅ EN ÄPPELSKRUTT? NEJ JUSTE. (BTW, JAG TOG DENNA)

"IM FAB AND I KNOW IT."

FÅGELBEBIS <3 (VI BONDADE, SOULMATES.)

Likes

Comments

Men tja.
Photoshop är något som jag alltid har tyckt är krångligt. Men ibland så klickar jag på någon knapp nånstans och så helt plötsligt kommer jag på något nytt och känner mig jätteproffsig. Heheheh. Nejmen jag tänkte visa ett av mina UKM-bidrag fast lägga på ett filter så att det inte helt syns vad det föreställer. Ska sen efter helgen lägga upp de riktiga bilderna! Så medan jag letade efter en bra effekt lägga på bilden så spårade det lite...så nu syns det verkligen inte vad det föreställer haha!

Gissa vad det är....lycka till!​

Likes

Comments

IDAG FYLLER JAG ÅR! 18 år för att vara petig. Detta firades med en smarrig kladdkaka made by me, tre olika sorters chokladmousse och bullar och kakor! 😁 Fick faktiskt inga saker utan en massa pengar istället. De kommer gå till min fest och emmabodabiljett! SÅ TAGGAD!

Likes

Comments

Fick sådan inspiration och ett stort sötsug pga ett mumsigt inlägg min fina vän Theres la ut på sin blogg. Dock så kunde jag inte följa hennes recept på dessa kokostoscakakor fullt ut. Fick ta bort äggen och kokosen då min moder inte tål ägg och vi hade helt enkelt ingen kokos hemma! Istället för ägg så kan man (i nästan all bakning) bara ersätta dom med lite mjölk/grädde/vatten/extra smör om det behövs mer vätska i smeten. Jag hade i lite mjölk i min smet till detta! Och istället för kokos använde jag några dl havregryn!

Har inte smakat på slutresultatet men det ser himla gott ut! (Detta är alltså kladdkaka i botten och en slags "toscaglasyr" på toppen)

Likes

Comments

Tog en promenad med päronen och hunden! Iskallt men mysigt. Tog lite bilder på vägen, mina fingrar förfrös!

Jag äventyrade lite, gick ut på isen och klättrade upp i det här trädet. Utan vantar. Fingrarna gjorde så ont!!!

Likes

Comments

Heeelluu! Jag och Valle besteg ett berg förut. Ett cirka två meter högt berg. Det var väldigt spännande!

Likes

Comments

Okej här kommer ett femte inlägg. HAR NI SETT HIMLEN ELLER?!??!
(Sorry för fula, brusiga bilder. Men det är så mörkt!

Likes

Comments