Nu är jag inne på sista semesterveckan för i sommar. Lite vemodigt för jag är inte riktigt klar men samtidigt är det litesmåsegt när jag är ensam hemma faktiskt. Barnen började skolan igår och mannen började jobba.

Jag har ändå fått lite gjort nu dessa dagar. Jag har köpt höstkläder till barnen igår och idag har jag rensat deras kläder på för smått. Tre fulla pappkasse blev det som ska skänkas till kusinerna. Så fick jag städat hemma och en maskin tvätt går.

I övrigt gällande min nya kost så går det rätt bra. Jag äter inte perfekt på något vis men jag har inte ätit godis eller sånt på 6 dagar så det är ju bra. Sen äter jag vanlig mat men försöker addera mer grönsaker och göra smarta val. Jag kommer bygga på vartefter men långsamt och stadigt är bäst.

Magen krånglar fortfarande. Den bubblar och jag har lite småmagknip av och till. Jag mår även lite illa och känner mig uppsvullen. Men det som är jobbigast är att jag är dålig i magen och måste springa mkt på toaletten💩. Jag ska försöka dra ner på tuggummi då jag misstänker att det är en del av problemet. Men då jag slutade med nikotin i februari så har jag varit lite beroende av tuggummi. Nån sa att man kan ta cigarettfilter (rena oanvända) och lägga i snusfickan istället. Ska nog prova det. Sen behöver jag nog dra ner på kaffe också.

Nåväl. Om 50 minuter ska barnen hämtas men tills dess ligger jag och latar mig i min solstol i solen. Bäst att passa på 😀

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments