Nu är det 4:e dagen som jag kör på utan godis och liknande och bättre kost. Det går bra även om vissa stunder på dagen är jobbiga och jag blir sugen på något gott och onyttigt.

Min mage har fått lite fnatt dock, mer än vanligt för det har alltid lite fnatt, och jag är kass i magen och har magknip av och till. Antingen reagerar den på sötnongsmedlet jag använder (stevia) eller så är det bara att jag lägger om kosten som magen är ovan vid. I vilket fall så är det inte så allvarligt och blir det inte bättre så får jag minska på stevian och se om det hjälper.

Jag börjar släppa vätska också vilket gör att jag kissar på nätterna. Det gör jag inte annars men nästan alltid när jag ändrar kost så gör jag det under några veckor. Kroppen ska göra sig av med allt vatten den samlat på sig.

I matväg har mina dagar sett ut ungefär såhär.

Frukost
Bananpannkaka med uppvärmda hallon

Mellanmål
Frukt eller keso

Lunch
1 burk tonfisk och keso (eller gårdagens middagsrester)

Mellanmål
Frukt eller en proteinbar

Middag
Olika med igår var det halloumiburgare

Kvällsmål
Smörgås (fullkornsbröd) med Makrill och te

Ungefär så ser dagen ut. Ibland behövs extra frukt eller mellanmål eller kanske morotsstix att mumsa på men det går rätt bra.

Nu är det ju invägning 1/9 men sen tänker jag inte väga eller mäta mig förrän 1/10. Det räcker tycker jag så det inte blir press.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments