För att komma någonstans här i livet, så måste man alltid se det positiva i det negativa!

Någon gång måste man gå vidare med saker som händer i livet.

Sluta se det som ett bekymmer, gå vidare och gör det till ett minne istället!

Det fungera jävligt bra på både mig (Bodil) & Babel!

Och våra liv är inte bekymmersfria om man säger så va 😇

Vi går vidare...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

, vilka fan är vi..?

Vi kommer att kallas Bodil och Babel, vi är tyvärr för sjuka för att gå ut med våra riktiga identiter :D !

Vi umgås varje dag nästan, vi älskar att prata båda två, vi kan hålla igång flera konversationer samtidigt, vilket gör att vi hinner prata om mycket 😎

Vi båda har jävligt dåligt närminne vilket gör att vi glömmer av ibland vad vi pratar om. Det va jävligt frustrerande ibland, så vi kom på den smarta iden att skriva ner stödord, vi gjorde det ett tag men de blev jobbigt så vi började spela in istället.

Vi har alltid jävligt kul och pratar om Allt verkligen, vi konspirerar, ser saker ur många andra perspektiv, pratar om verkligheten, även lite olika storys ur våra liv. Det är ganska sjuka liv vi har levt.

Vi kommer sitta o lyssna på våra inspelningar och skriva i bloggen, för att ni ska få en så verklig inblick med oss så kommer vi slänga in korta meningar vi säger i exakta ord.

Ex. Dagen vi pumpa, pumpa pumpa... En stor plastbåt, med en cykelpump.. Bodil: -"Jag har fan glömt av att vi håller på med en båt!", efter 30minuter av pumpande, (det tog sammanlagt ca 2h att pumpa upp båten.) Den historian kommer vi berätta om.

Likes

Comments