Susanne Helen min älskade mamma, du har lyckats bra här i världen. En mer hjälpsam kvinna går inte att hitta. Du är så mån om allt liv & passar förmodligen ihop med vem som helst. Inte så konstigt att du är omtyckt då ditt hjärta är större än många orkar bära.

Om man är i en folkmassa hör man på långa vägar vars du finns, med en hög självsäker röst står du aldrig i skuggan. Jag undrar om jag brås på dig, ingen av oss drar oss för att säga vad vi tycker. & så många gånger jag har hört att jag låter precis som dig när du en gång var ung. Vi är så lika men samtidigt inte.

Jag är enormt tacksam att jag har dig som stöd, vad det än gäller. Din yngsta dotter har ofta behövt den vägledning du ger. Min älskade mor.

Jag samlar vuxenpoäng & går ut i arbetslivet precis som alla andra dödliga. Jag börjar med att gå i dina fotspår och jobba inom förståndshandikapp. Det är inte här jag vill stanna men är en bra början & en erfarenhet jag säkert behöver.


Tänk att jag ville bo i storstaden, helst i Göteborg centrum. Nu söker jag & Tom hus där jag kan springa på gården naken utan att grannar ser, öppna dörren & slippa oroa sig att Borka blir påkörd. Vem vet... jag kanske inte klipper navelsträngen helt iallafall. Laxforsen min hemskog hade suttit fint, där jag känner skogarna som min egna handflata.


----

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hade jag fått välja så hade jag jobbat med att rädda sköldpaddor utomlands.

Eller varför inte guida i tropiska skogar. Slåss med krokodiler och ha dreads.

Men så är inte fallet.

Jag sitter här i min & Toms soffa, ganska blek & skulle egentligen behöva raka benen.

Funderar starkt över mitt liv och kommer som vanligt inte på något vettigt.

Fyfan vad skönt, jag har hittat min andra hälft, sådan kärlek... Även fast att  det inte finns någon som mig.

Jag har nog allt och ingenting, sen min kropp sa upp sig som barn har jag nog inte riktigt passat in.

Du ska leva efter rutinerna, alla anpassar sig så bra och trivs med det. Som maskiner.

Själv får jag handsvett och hjärnspöken när jag tänker på jobbintervjuer & vistas bland människor.

Visa sig duktig och framåt!  Oj vad jag kan le och vara social, självsäker kvinna.

Hur folk ser mig utifrån är faktiskt precis så, social & självsäker kvinna som inte drar sig för att säga en extra mening eller 2.

Jag diggar att prata, absolut. Men har svårt att känna mig bekväm med nytt folk vilket gör att sociala pannkakan känns oriktig.

Jag hade förmodligen passat som ett djur, traska runt utan att behöva vara upptagen med att vara människa.

Jag vill inte vara arbetslös, jag behöver pengar. Pengar är i princip luften vi andas.

Idag kan du inte ha ett intresse utan stålar. Därför vill jag ha ett jobb.

Den dagen jag är evigt tacksam till mig själv är den dagen jag hittar ett jobb jag trivs med. Ett jobb där jag kan finna mig själv.

Jag vill vara hon med den solbruna huden & häftiga dreads. Som älskar sitt jobb som sköldpaddsräddare

& dessutom bor i en Hippiebuss på vacker plats & är totalt nöjd så. 


Missförstå mig inte, jag älskar livet, älskar Tom, älskar snö, Älskar sex, älskar mat, älskar naturen, älskar mycket som denna jord har att erbjuda. Har bara svårt att anpassa mig ibland.


Likes

Comments

Ni vet den där tiden då alla klagar på att solen gömt sig, då du måste stiga upp före pensionärerna för att skrapa dessa förbannade bilrutor. ​Den tid då Ove 60 bast måste hitta värme hos sin älskade barbara. Men för all del, klaga. Klaga tills ni ska dejta graven för om livet blir en ren misär av minusgrader & mörker borde ni kanske ändra erat ''lyckliga'' liv. Som sagt mina kära medmänniskor... det blir som man gör det. Jag bara myser... mörkret har fått min kärlek ännu en gång. Jag skottar & låter mina händer förfrysa.


-

Likes

Comments

Är less på ansvar & moral, städade beslut & tron på att vi är nöjda så. Har lust att öppna en heroin butik runt hörnet och tatuera anarkist i pannan. Tur att förnuftet sitt stoppar en. Även jag är städad på utsidan, men i hjärnkontoret sitter mina schizofrena laglösa funderingar och gnager.

Nej... även jag har förnuft och kloka beslut, en brud med starka åsikter om det mesta. Ibland har man helt enkelt lust att bli politiker i sitt eget parti. Stå & förklara hur jag anser att saker och ting ska vara.

Fast idag är jag inte brydd, idag är det 'laglösa heroin shop' innanför kraniet

-Kyss & smek, rolig lek. & Glad påsk för all del :)

Likes

Comments

Vi har tydligen hellre hakkors i Jul klassiker än negrer. Smart och logiskt, inte sant? Tydligen är det otroligt rasistiskt att visa upp en svart docka med stora läppar i tomteverkstan. Men helt okej med hakkors i Karl Bertils jul. Smart tänkt Sveriges television...

God jul alla fula, snygga, löjligt smarta & dumma individer. Så här i efter hand :)

 

Likes

Comments

Det mest avskyvärda & oförlåtliga, en handling som är så sjuk att den endast kan vara hämtat från psykopaten själv. & det är omöjligt att försöka göra det hela till något mildare... Men,

Pedofiler är människor dom också.

 

Med just bara ämnet pedofiler får en att vela dra fram motorsågen & en köttkvarn för att sedan frysa ner dessa individer åt hunden.

Pedofili är som ni alla vet en sexuell läggning, Äldre tänder på barn. Precis som Nekrofili är ännu en sjuk sexuell läggning. Dessa idioter tänder helt enkelt på det som är utom det normala, utom det friska.

Istället för att skära av kuken av gubbarna hade jag faktiskt kunnat tänka mig att acceptera dom som människor helt enkelt. & erbjuda hjälp. Det är lite svårt att tänka men ändå, Det skulle hjälpa så mycket mer än att bara smutskasta dom och hålla tummarna för dödsstaff ungefär.

Det skulle hjälpa barnen.  Då kan man hjälpa  ex. pedofiler att kontrollera sina fantasier och inte låta det gå till verklighet.

Dom som tänder på små barn, döda kroppar & djur. Dom är psykopater & psykopater behöver psykisk hjälp :)

Låter vettigt tycker jag!

 

Likes

Comments

Dessa miniböldsframkallande idioter kommer i grupper. Dom är för fega för att komma fram helt ensam, dom sticker dig med sina egna minisprutor och suger ut ditt innehåll. Efter sig lämnar dom kliande röda små minibölder.

Du får Mord i sinnet och slår dom sönder med en ända smäll, då kommer alla deras släktingar på begravning och du blir täckt med kliande prickar. Det hela slutar med blodsförlust & du blir tvungen att smörja in dig med illaluktande sörja eller ta din flykt in i huset!

Dessa flygande minivampyrer kallas mygg mina kära vänner. Vi alla känner dom, för väl.

 

 

 

 

Likes

Comments

Pirater är själviska, har häftiga hattar och bär coola svärd. Dom har sina skepp och går i land för att få knulla sina horor, supa, slåss och beslagta kanske ett till skepp & förhoppningsvis HB.

Jag älskar dom, Pirater.

Dom där gamla piraterna, dom som man nästan kan ta sig en funderare på om dom har varit verkliga. Såna där som varenda kotte sett på film.

Vad finns det för pirater idag? Piratebay..''onlinepirater'' Släng er i väggen. Det är ju inte häftigt någonstans. Jäkla high tech värld. Ska vara riktiga med skepp och snygga svärd. Så där smutsiga och råa..

Ska gå en skepparutbildning i Göteborg efter min tid i Kiruna. Sedan blir jag sjöman och drar in stora pengar. Nu är jag allvarlig.

Jag ska bli en riktig pirat, sån här klassisk pirat...nu är jag mindre allvarlig. Men vore det inte så in i helvetes underbart ändå? ;)

 

Livet leker. Idag vill jag bli pirat. Imorgon vill jag bli kiosktant.

Likes

Comments

När jag var på Metaltown nådde jag min höjdpunkt av lycklighet. Var även såpass full att saker värt att minnas bara försvunnit.

Sabaton levererade stort, dom levde verkligen upp till mina förväntningar. Dom kliver ut som hjältar på fire stage. När dom börjar spelningen med låten Ghost Division hörs det öronbedövande skrik från publiken som stått där hur länge som helst för att få se dom här godbitarna... Trodde inte jag skulle ha någon röst kvar efter det här.

Ändå efter Sabaton gick vi vidare till Dark Tranqillity med mosade fötter och lördag kväll på Metaltown fortsatte att ge mig lyckorus!

 

Band som var på metaltown iår:

 • Slayer
 • Marilyn Manson
 • Skitarg
 • Lamb of god
 • Mastodon
 • In Flames
 • Killswitch Engage
 • Machine Head
 • Within Temptation
 • Sabaton
 • Anthrax
 • Dark Tranquillity
 • Mayhem
 • Vader
 • Gojira
 • Trivium
 • Avatar
 • Devildriver
 • Who Torched Cinderella

Tyvär var det många av banden jag ville se som jag antingen missade eller inte kommer ihåg. Är hur som helst nöjd med den här festivalhelgen ;)

Nu fortsätter man några helger till sen blir man med hund.. då gäller det att vara hemma med sin lillskit, ser fram emot det ändå ;*

 Likes

Comments

Det skramlar sådär fint i min ficka, men tyvär är det bara nycklar. På kortet är det tommare än på söndagar i kyrkan.

Det ekar i börsen min och jag funderar på om man skulle göra en sån där impulsgrej & ta gitarren, sedan vandra upp på stan och bara ge järnet! Vråla med min finaste stämma och dra några klassiker som folk kan tycka låta behagligt. Måste självfallet ha med lite hjälpmedel..Inget mindre än en spritflaska och helst en burka så ingen ser att det nämligen är Selma Backhed som står där och skäms.

Sommarjobb.. Ja klart att det kan vara ett alternativ. Sommarjobb ger pengar och är en lättare lösning för en person som inte vågar tjäna pengar på att göra bort sig. Men jag känner att jag inte har nog med tid. Ni vet, hon den där rödtoppen har så mycket planer i sommar så att hon inte hinner med några tråkigheter.   

Egentligen har jag bara övertalat mig själv att jag inte hinner. Allt handlar om lathet. Cash är lockande men det är ledighet också..

Nu ska jag fortsätta vara kreativ och rita på mitt portätt av Nikki Sixx i brist på annat att göra.

Hoppas alla andra människor har en mer underhållande kväll ;*

 

 

 

Likes

Comments