Lykken er å se hvor mye disse tre koste seg med pepperkakehus bygging idag!

Nå venter middagsgjester og overnattingsbesøk!

Ha en nydelig Lørdag ❤️

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Ble halvveis revet (sparket og dyttet) ut av sengen imorges - hjernen min var tydelig i bevisstløs modus. Åh blåmandag - hurra for deg.

Måtte nesten rulle ned trappa - å hadde et håp om at en av gutta hadde satt på kaffe til meg (ja, jeg prøver å dressere dem - men akk nei, ingen nytraktet kaffe til mor imorges)


Det får bli takeaway i bilen på vei til jobb - nok en gang!

Kanskje kaffekoppen kommer opp på senga imorgen?

Er iallefall lov å leve i trua!

  • 107 Lesere

Likes

Comments

Det andre lyset skal tennes.
For håp og glede

Vi tenner lysene for dem som trenger litt ekstra håp eller glede, for dem som ikke får alt de ønsker i juletiden.

Vær litt ekstra glade i hverandre og de rundt deg - det er tross alt snart jul!

Ha en fortsatt fin 2 Søndag i Advent! 

Likes

Comments

Dere kjenner den herlige følelsen av å våkne en Søndagsmorning, uthvilt etter å ha sovet lenge. Det å slippe å ha på vekkerklokke - å bare sove til man våkner av seg selv.

Lukten av
kaffe kommer svevende inn døren på soverommet .. Oh shit - nei det var ikke sånn det var! La meg prøve igjen;

"Mammaaaaaaaa"
Åyes, bråvåkner av at soveromsdøra smeller opp å en liten fis med kosen i den ene hånda og smokken i munn smiler om kapp med stjernene (ja, for sola er absolutt ikke stått opp når han våkner om morran).

Hver morgen tenker jeg det samme - nå skal vi kose oss å slappe av litt her før vi står opp, for mamma trenger litt tid om morningen.

Blir det noen gang sånn? Nei, det ender opp med at jeg blir brukt som hoppepute og klatrestativ - før han henter alle lekene han har på rommet inn i senga vår.

"Yes mamma - nå skal det lekes"

Først nå pleier jeg å tenke at det er kjekt å skjekke klokka, bare i tilfelle den er fire å jeg faktisk kan gå å legge han igjen..Men neida, nok en gang er klokken slagen 05.45 - å Gabriel er superklar for en ny dag!

Det tar ikke lange tiden før Daniel også kommer tuslende inn.. Trøtt som fy å tung i øyelokka. Han vil gjerne inn under dyna vedsidenav pappa å kose litt - drømmen om en fredfull morgen.

Men det kan du tro han får lov til? Åneeei - Gabriel er klar for en ny dag, han er klar for lekekompisen sin! Å da er det gjort.. To viltre smågutter løper frem og tilbake imellom rommene.. De leker og hoier - kaster og roper. De koser seg, det er det viktigste.

Klokken begynner nå å nærme seg syv-halv åtte, på tide å stå opp. Frokosten skal inntas og mer lek står på menyen..

Happy Sunday

  • 123 Lesere

Likes

Comments

Jeg tenker - hva skal verden med enda en mammablogg? Hvordan skal jeg nå ut til den enorme mengden mennesker som tråler igjennom nettet daglig etter inspirasjon til både mammalivet og husfreden.

Hva har jeg å tilby som er så spesielt?

Jo, mitt liv er på mange måter likt de fleste sitt. Jeg har barn, jobb og tak over hodet. Jeg er perfeksjonist til fingerspissen, kreativ og elsker å skrive!

Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg ikke er som andre mammaer - men igjen så er det akkurat det jeg er.

Jeg har en sønn jeg kan kalle min - Gabriel. Jeg har også en sønn som ikke er min, men som bor hos oss hundre prosent - Daniel. Jeg har drømmemannen, som flyttet fra Fredrikstad til Drammen for å bo med meg og G.

For å ikke glemme har jeg også en jente i mitt liv - Mia. Hun er heller ikke min, men fortsatt en stor del av vårt småkaotiske liv (til tider)

Min, dine - våre?

Overgangen fra alenemamma til en - til bonusmamma for to til kan være hektisk - men jeg kunne absolutt ikke tenkt meg det annerledes!

Så kanskje jeg er som andre mammaer?
Men jeg skal love deg - jeg er egentlig ikke det! Jeg er mye mer enn bare "som alle andre". 

Likes

Comments