Måste bara visa er vad vi gav till Isabella i ettårs present. Liv har ju lika dana leggings & mössa, fast i blått. Och jag är såå sugen på att köpa även det rosa till Livsan.

Likes

Comments

Denna poster ifrån Fashionell + en ram fick sambon också av mig i alla hjärtans dag present. De har massor med fina & personliga posters där!

Jag valde att skriva datumet vi förlovade oss,& så våra namn & plats förstås.

& med koden: Love30 får ni 30% på alla posters. Till & med 28/2

Likes

Comments

De senaste dagarna

Här har det ekat tomt. Men kul att se att ni har kikat in här i alla fall. I lördags eftermiddag var vi i alla fall bjudna på kalas till Isabella som fyllde 1 år. Vi fick gofika & alla barnen lekte för fullt. På vägen hem därifrån släppte sambon & barnen av mig hos Ida, och en stund senare kom även Elvira. Så hade vi en mysig liten vinkväll. Och jag kom hem strax efter ett.

Igår var vi hos min pappa större delen av dagen. Bland annat så bjöd han på lunch, Ludvig lekte i snön & matade och spanade in alla djuren. Och så rensade jag ur det sista ur mitt gamla rum jag har där. Har helt enkelt bara blivit stående där.

Nu idag klev vi upp strax efter halv sju, och barnen är nu i full gång med en massa lek efter att ha fått i sig frukost. Några planer för dagen har vi inte, utan vi får helt enkelt se vad som händer. Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Sambon fick sovmorgon idag, så barnen & jag klev upp strax innan sju. Åt frukost & lekte lite innan Liv var trött igen och fick somna om bredvid sin pappa. Därefter tog Ludvig & jag en lång dusch, lekte med lera & var ute i snön och åkte pulka. Så dagen har bara flutit på.

Vi fick nyss i oss lite lunch och jag har precis nattat en trött liten Liv. I eftermiddag ska vi på 1 års kalas & efter det ska jag vidare till Ida på en spontan vinkväll.

Mina små busfrön! 

Likes

Comments

Barnen sover sen ett par timmar tillbaka & jag själv sitter nedslagen i soffan, i min ensamhet. Tyst & tomt här hemma då sambon lämnade oss tidigare i kväll, för lite egentid med sina vänner. Blir nog sängen tidigt för min del, är rätt trött, och lite extra sömn skadar ju aldrig. Vad gör ni i kväll?

Har förresten inte visat er blombuketten sambon fick utav mig på alla hjärtans dag. Vem har sagt att det bara är tjejen som ska få blommor lixom? 

Likes

Comments

Vi kom hem ifrån stan för en halvtimme sen ungefär. & Ludvig och jag har precis fått i oss lite lunch, medan Liv fortfarande ligger och sover i vagnen, i hallen. Sovmorgon till tjugo över åtta var inte alltför dumt det heller denna fredag. Liv var uppe med sambon innan han skulle till jobbet, & åt gröt. Men därefter somnade hon snabbt om - så skönt. Vi hittade i alla fall födelsedagspresent till Isabella på stan, & så handlade vi lite med. För övrigt så har det snöat massor under natten & morgonen, så nu är vi tillbaka på ruta ett igen, haha. Jag som var så glad över att det äntligen började försvinna. Men men, barnen gillar ju snön i alla fall. Så skottat har vi också hunnit göra idag.

Likes

Comments

​Ni vet nog hur mycket jag tjatat om denna lampa, haha. Dock i guldfärg. Men så hittade jag denna - i koppar, på Önska, till ett grymt nedsatt pris. & min moster som äger stället sa att jag kunde låna hem den & se om jag tycker att den passar in här hemma, sagt och gjort. Har dock inte testat hänga upp den än, utan tänkte be sambon om hjälp i eftermiddag. 

Tanken är ju att den ska få sin plats i hallen. & jag var som sagt ute efter en i guldfärg innan, men tycker om koppar också, och tänker att om jag så småningom verkligen vill ha guld - kan spraymåla den? Så i stället för närmare 1700:- som lampan egentligen kostar, så är denna nedsatt till 500:- & jag känner verkligen att jag borde slå till då. 

Likes

Comments

Myskväll framför tv'n. Kikat på farmen & vräkt i mig en himla massa apelsiner - så gott. Men ack så sugen jag är på choklad, så det tänker jag minsann unna mig i morgon, haha. Förresten så ställde jag mig på vågen i morse, & häpnadsväckande nog visade den -8,5 kg, trots att jag knappt ansträngt mig de två senaste veckorna.. Känns rätt så himla skönt att ha tappat en hel del på 6,5 vecka. Har ca tio till att bli av med, men det är ju en bit på väg i alla fall. Nackdelen med att gå ner i vikt är dock att kläderna sitter som en påse skit. Speciellt jeansen.. De allra flesta sitter jätte pösigt & hängigt.. & jag kommer verkligen att behöva en helt ny garderob när jag är färdig med min lilla viktresa.

Nu tänkte jag försöka få lite sömn, man vet aldrig vilken tid barnen väljer att vakna på morgonen. haha. Ett par ärenden på stan hoppas jag hinna med under morgondagen i alla fall. Bland annat ska det inhandlas födelsedagpresent till lilla Isabella som fyller 1 år. Så dit ska vi på kalas i helgen. Helt otroligt vad tiden springer iväg. Snart är det Liv's tur!

Likes

Comments

I samarbete med Brath AB.

Jag började blogga för tio år sen, ynka 12 år gammal. Men det är först det senaste året som jag börjat med samarbeten, & därmed gjort bloggen lite mer seriöst. I många fall blir det lätt att man till en början tackar ja till alla samarbeten som man erbjuds. Men själv jag har faktiskt aldrig riktigt varit där. Jag har tackat & tackar nej till erbjudanden som jag inte tycker hör hemma på min blogg, eller som jag inte kan stå bakom. Eller om jag tycker att det är alltför dåligt betalt. & undviker för det mesta samarbeten där det bara erbjuds produkter i betalning. OM det nu inte är så att jag blir erbjuden någonting som jag ändå tänkt köpa eller verkligen vill ha. Men jag skulle aldrig göra ett samarbete med enbart produkter i betalning, som jag INTE är intresserad av.

De flesta utav mina samarbeten gör jag via hemsidor som företag hör av sig till, där de annonserar ut samarbeten som jag & andra influencers då kan ansöka om. Ett smidigt, bra & seriöst sätt att få samarbeten på. Magnus Bråth som under de senaste tio åren jobbat med marknadsföring via bloggar har skrivit ett riktigt bra inlägg om just detta. En viktig och bra text som jag definitivt tycker att alla som på något sätt håller på med, eller vill hålla på med sociala medier - bör läsa. Och ni hittar inlägget --> HÄR <-- Där kan man få mycket tips och råd, & lite bättre koll.

Jag ser inte direkt min blogg som något jobb, trots att jag tjänar pengar på den, utan mer som en rolig hobby. Någonting som jag under många år har älskat att hålla på med. & det tycker jag är det absolut viktigaste - att ha roligt!

Ett par tips till dig:

  • Tacka inte ja till alla samarbeten. Det kommer gynna dig i längden.
  • Lägg ner tid på dina inlägg. Din blogg ser då mer seriös ut, och därmed kommer även företag att dig mer seriöst.
  • Håll dig inom ditt/dina områden. Min blogg handlar till stor del om föräldraskap, inredning, mode & skönhet, och därmed är det ju sådana inlägg & samarbeten som är mest relevanta för just min blogg. Självklart går jag lite ''utanför ramarna'' ibland, men det finns alltid en röd-tråd. Och samarbetena jag gör hänger på ett eller annat sätt ihop med min vardag eller mina intressen.
  • Kan du inte stå bakom inlägget eller produkten - tacka då nej. Även om det kanske erbjuds en saftig summa pengar. Men jag skulle aldrig tacka ja till tex en spelsajt, då jag absolut inte kan stå bakom någonting sådant. Och vill inte heller att jag & min blogg ska kännas oseriösa.
  • Tacka nej till samarbeten där du enbart erbjuds produkter som betalning. OM det nu inte är någonting du verkligen vill ha, eller ändå tänkt köpa. Tänk på att du måste skatta på produkterna du får, och då är det ju inte så kul att betala för någonting man kanske ändå inte vill ha.
  • Våga ta betalt & ställa krav. Många företag erbjuder alltför lite i betalning. Tänk tex på hur mycket man får betala för en liten artikel i tidningen, för att göra lite reklam. Varför ska då du marknadsföra dom gratis eller för en liten skitsumma?

Likes

Comments