Kärlek, Familj

Dem här två betyder så mycket för mig! Dem får mig alltid på bra humör och ger mig så mycket glädje. Skulle aldrig vilja byta utom mot någon/några andra!

Min lilla familj.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Resor, Vänner

En resa jag sent kommer glömma! Så glad att den gjordes ihop med två av mina närmsta vänner.

Likes

Comments

Studentlivet, Kärlek, Familj

Mitt hjärta tillhör den här fantastiska människan. Jag älskar honom så otroligt mycket. Han ställer alltid upp och finns alltid där om det är något. Pierre gör mig både glad och lycklig han får mig att vilja göra saker. Han var den pusselbit jag alltid saknat.

Den här pusselbiten kommer jag aldrig släppa taget om!

Likes

Comments

Familj

Idag firar alla midsommar på ett eller annat sätt. Jag starta dagen med att få lite sällskap av pojkvännen innan jag skulle åka med tåget mot Stockholm. När jag väl kom fram till Sthlm så plockade pappa upp mig så vi kunde åka och gratta farfar som fyller år idag.

Däremot var det inget vanligt besök hos farfar, han ligger tyvärr inne på SÖS på grund av hans hjärta. Jag har aldrig sett min farfar så liten och blek. Kände knappt igenom honom när jag steg in i rummet. Vågade knappt ta i honom, såg ut som att han skulle kunna gå sönder. Han kan knappt äta något vilket gör ont i mig att se.

Efter att ha träffat honom så kände jag att midsommar är inget att fira idag. Känner mig ledsen och har noll ork till att ens vara glad. Det är inte alls kul att se någon som betyder så mycket bara försvinna mer och mer, får skuldkänslor för att jag inte varit hemma tillräckligt ofta de senaste åren. Känner mig elak som inte ringt varje gång jag tänkt på honom. Hoppas verkligen med hela mitt hjärta att han blir bra och får komma hem snart.

Likes

Comments

Studentlivet, Vänner, Kärlek

Har inte träffat mina fina vänner på nästan två veckor nu då vi alla varit på olika platser. Börjar längta efter både Malin och Anna en hel del nu. Blir sån stor skillnad när man träffat dem nästan varje dag eller iaf Malin till att inte träffas alls. Men imorgon får jag äntligen träffa Malin igen, sen får vi se när jag hinner träffa Anna eftersom jag åker till Göteborg i helgen.

Jag är så lyckligtlottad som har två helt fantastiska vänner som jag även ska åka till Grekland med om 64 dagar!

På måndag börjar jag jobba vilket ska bli både skönt och tråkigt. Men jobbar bara 6 veckor så det går nog fort sen börjar jag oftast tidigt vilket betyder att jag har eftermiddagarna lediga och kan träffa vänner.

Nu ska jag fortsätta plugga lite så att allt är klart innan jag åker iväg mot Göteborg.

Likes

Comments

Kärlek, Studentlivet

Helt sjukt hur 1 person kan få en att bryta ihop i tårar. Den här personen behöver inte ens säga något till mig utan det räcker med att hen på pekar något till en annan person så sitter jag ändå och gråter. Mitt ex lyckas verkligen med allt. Han vet exakt hur jag fungerar och det utnyttjar han till 120%. Så irriterande att han lyckas också, vill inte att han ska lyckas. Tur jag har världens finaste kille nu som alltid får mig på glatt humör. Utan honom hade jag inte kunnat må bra!

Likes

Comments

Familj, Studentlivet, Kärlek

Dessa två ger mig så mycket energi och glädje. De är två personer jag aldrig vill släppa taget om. De får mig att må så otroligt bra.

Idag var älsklingen med mig ute i stallet och det har inte varit så härligt att rida som det var idag när man hade bästa sällskapet. Maja var super fin och gick bättre än vanligt. Hon arbetade i alla gångarter utan att jag gjorde något. Har dock väldigt ont i min axel idag efter att ha ridit, behöver nog börja träna den lite mer.

Nu ligger jag i Pierres säng och väntar på att han ska komma hem så vi kan äta en väldigt sen middag.

Likes

Comments

Familj, Studentlivet, Vänner

Idag har jag haft sån extrem hemlängtan. Jag vill bara hem till hjärtat och kolla på filmer och äta gott. Har ändå haft en jätte trevlig dag med studentfirande, men jag skämdes verkligen över att säga att jag kommer ifrån Nynäs. Det är lite pinsamt att se att många nynäshamnare verkligen tycker att det är fest på ett ställe och när man kliver in är det typ 50 pers och dem spelar hemsk musik. Märks att jag blivit van med Örebros nattklubbar... Tycker synd om alla som tog studenten eftersom dem inte fick en super bra fest som dem förtjänat.

Nu ska jag sova så jag orkar med morgon dagen, snart bara 1 dag kvar tills jag får krama bästa pojkvännen och älsklings Signe!

Likes

Comments