RED
rött är verkligen en färg som har blivit större och mycket snyggare. Vill man hitta snygga röda kläder så ska man titta på Max Mara de har verkligen snygga röda kläder.!

DEMIN ON DEMIN
jeans på jeans är snyggt och man kan kombinera olika färger på jeans till och med och det blir snyggt:!

FJÄDRAR
det har alltid varit snyggt med fjädrar men nu har det kommit till en ny nivå.!

TRENCHCOATS
Man kan säga att det alltid har varit snyggt med en fin trenchcoat på hösten, men nu har de tagit de ett steg längre och det är lite mer detaljer och bredare axlar.!

SILVER
Silver kan man säga att det alltid varit snyggt med på kläder? Jag kan inte annat än älska det. Hur snyggt är det inte men jag skulle säga att om man har för mycket silver blir man en fisk. Jag skulle dö för chanels silvriga kollektion.!

RUTIGT
Jag tycker att rutigt har smugits sig in mer och mer i samhällets modevärld. Jag tycker att det är bra att det rutiga lyfts upp mera för att med rätt assessorer så blir det en hit.!

Hoppas att ni fick lite inspo inför höstens mode
// kram Esther👍🏻❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


//kram Esther👍🏻❤️

Likes

Comments

Igår va jag på Stockholm Fashion Week och det var så kul. Jag var där med mamma. Vi var där och minglade och drinkade så jag klagar inte.
Det roligaste va när jag fick gå på röda mattan och det är något jag alltid jag velat göra. Jag kommer absolut gå igen.
// kram 👍🏻❤️

Likes

Comments

Jag skulle säga att en av mina favorit assessorer är ett Gucci skärp. Det är så stilrent och kan ta en outfit till en annan nivå. Jag äger för tillfället inget men det står på min lista.
//kram Esther👍🏻❤️

Likes

Comments

Jacka-hollister, byxor-zara, tröja- hm (by kenzo), glasögon-ginatricot, väska-hm, skor-??
#outfitt #happy # fashion

Likes

Comments

Jag tycker att sneakers har varit lite sådär men nu har mina ögon öppnats och jag tycker det kan vara hur snyggt som helst.
Ett par vanliga vita sneakers är snyggt men det är snyggare om de är speciella och har något extra. Så att de sticker ut från mängder.
//kram Esther👍🏻❤️

Likes

Comments

Hej jag heter Esther och jag kommer skriva om min största passion. Kläder och smink. Det finns inget roligare än att sitta och göra collage och rita kläder och testa nytt smink.
Hoppas att ni kommer att gilla denna blogg.
//kram Esther👍🏻❤️

Likes

Comments