Idag har vi vart ute och kollat på massa olika konstverk runt om nordstan. Vi har gått från från skolan upp till avenyn runt lite vägar och sedan till domkyrkan efter det så gick vi tillbaka till skolan. Det var jätte intressanta konstverk, jag fastnade mycket för den med 3 olika män som hängde ner på en av väggarna, jag tänkte väl inte så mycket utan att det såg ut som att dem var döda eller iallafall avslappnade när dem hängde.

Deras hår var lika svart som natten och kläderna var mörk gråa. Det ser ut som att tråden/snöret dem hänger i kommer från deras kläder. Jag får en mörk och lite sorgsen känsla utav den, man får ju en slags upplevelse av att det är något som har hänt.

En norm är väl att man följer reglerna i svenskan och i allt inklusive stavningen och vad man får och inte får göra. Normkritik är att man e kritsik mot normen man håller inte riktigt med normen till 100% utan man har vissa saker som man inte tror på. Att gå utanför norms är när man bryter mot reglerna i texten osv, man får ju inte måla på väggar och så på vissa ställen och i stan men det finns folk som gör det ändå och då väljer dem att gå utanför den själva normen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments