Har blivit lite av en hemmakock sedan jag flyttade in i den nya lägenheten. Får på något vis mer inspiration till att laga mat, troligtvis är det för att jag äntligen har ett ordentligt kök och då blir det automatiskt mycket roligare.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här ligger jag och väntar på att åka till jobbet. Jobbar mellan 10 och 18 idag. Framför mig växer kaoset, men det är ändå ett organiserat kaos. Snart bär det av till den nya lägenheten, Gud va skönt det ska bli!

Likes

Comments

Idag är det en mycket spännande dag, jag ska nämligen iväg och kolla på en ny hyresrätt! En 1,5 på bergsäter. Michaela ska hänga med som stöd och smakråd till mig, är faktiskt lite nervös och väldigt förväntansfull! 🙊

Likes

Comments

I mitt huvud försiggår det en brottningsmatch. Jag vill kalla känslan i magen och huvudet för kluvet. Det är svårt att riktigt veta jag vill. Inte ens jag själv vet vad som är fel. Samtidigt så har jag en känsla av lycka, typ lite pirr i magen och det är ju inte helt fel.

Idag började jag jobbet klockan 7 och går inte hem förens vid 16:00. Men dagen idag går ändå helt okej. Började dagen med att svara mail, sen hade jag en rast och efter den satt jag möte i 1,5 timma med mitt team och teamleaders.

Snart går jag på lunchrast och sen har jag lite utbildning. Förhoppningsvis så går resten av dagen ganska snabbt nu.

Efter jobbet har jag ingenting direkt planerat, man får se vart tiden tar med en helt enkelt.

Likes

Comments

Godmorgon! Idag är jag uppe tidigt trots ledig dag, min grannes väckarklocka väcker alla utom henne.

Igår hade jag en riktigt bra men ändå en riktigt dålig dag. Spenderade förmiddagen hos denice och gosade massa med ozzie. Vi käkade våfflor och drack kaffe. Men hela dagen kantades av en sjuuuukt tung ångest. Jag har kommit fram till vad det är som ger mig mycket ångest och kommer nu att ändra på vissa beteendemönster hos mig själv.

Idag ska jag käka sushi-buffé och umgås med en människa som jag tycker är riktigt bra ❤️

Likes

Comments

Två tusen sjutton. Ett år av förändring.

Året började med jobb, sedan blev jag singel, kände mig hemlös, började på högskolan, fick min första egna lägenhet, hoppade av högskolan, började jobba igen och det är där jag befinner nu - H&M kundtjänst.

Inför varje nytt år har jag en form av ångest. Vart ska livet ta mig nu? Det är så skrämmande att inte veta vart pusselbitarna ska ligga. Jag har tänkt att jag ska börja uppdatera bloggen igen och användas som en dagbok.

Det bästa med detta året är alla mina nya vänner, jag har fått så otroligt många nya personer in i mitt liv som otroligt fort blivit väldigt nära. Det sämsta med 2017 är paniken, ni vet paniken när man går från ordning och reda till bombnedslag på samma gång. Från allting till ingenting.

2018 hoppas jag kommer att förvåna mig - på ett positivt sätt. Håll i hatten nu, för här kommer jag.

Likes

Comments