Välkommen till min blogg och mitt första inlägg här.

Även om det är slumpen som fört dig hit tycker jag ändå att det vore grymt kul om du stannar och lyssnar på vad jag har att säga dig.

Jag vill att du ska veta att du är värdefull för den du är. Att du duger. Alla har vi något vi inte trivs med och något som vi alltid kan bli bättre på. Använd det du inte trivs med som en fördel istället för en nackdel och använd det som du kan bli bättre på som en lärdom. Det är okej att du ibland inte känner dig värdefull, det är okej att du ibland tappar fokus och det är okej att du ibland känner dig som att du är ensammast i världen.

Det är också okej att du känner dig grymmast i världen. Att du kan besegra mount everest och klara alla livets utmaningar. Det är okej att säga till dig själv att du är vacker, för det är du. Det är okej att vara stolt över dig själv och gå med huvudet högt.

Kom ihåg att du aldrig ska falla för att någon annan är elak mot dig. Du är bättre än så och för att vara riktigt ärlig mot dig är du mycket bättre än så. Var snäll, rättvis och ignorera alla som inte behandlar dig med den respekten som du behandlar andra med och som du själv förtjänar. För du är värdefull och ingen och jag menar verkligen ingen ska få dig att tvivla på det.

Jag säger det en sista gång och jag vill att du tar åt dig.

DU är värdefull och DU finns bara i en begränsad upplaga.


Likes

Comments