Tid för att

Jag fick äran att sitta hos ytterligare en person tre nätter i rad. Jag inser att jag har några nya läror att lära mig innan jag är klar. Jag får jobba hårt med mitt ego i mellan åt. Jag får för mig att jag är outbytbar så fort jag får beröm från de som berörs. Så jag får ta och ta ner mig själv då. Jag inser oxå att livet är så mycket viktigare än att låta tiden bara gå. Du har själv allt som behövs för att göra de förändringar du behöver för att ta dig från den situation som du just nu befinner dig i oavsett om det är i lycka eller sorg.

Det är bara jag som kan bestämma mig för vilken takt jag ska gå.

Jag har börjat leva igen, inte bara vara i mig själv. Jag har under många många år behövt finnas, överleva och hantera. Det behöver jag inte längre och det är ovant. Att bara finnas till för min egen lyckas skull. Att inte vänta på, det går bra nu snart rasar allt.

Jag var till mitt medium för några år sen eller vid mitt första besök hos henne, hon sa att mitt liv var som om jag satt i en torktumlare. Det är klart att jag tagit skada av det, samtigt som jag i detta arbete verkligen behövt varje situation i mitt liv för att få verktygen jag behöver när jag ska tala med de på andra sidan via mina kort.

Och jag är så tacksam att vi rodde över detta mörka hav och nådde en strand som kan ta oss framåt i gladje och att det som kommer kommer att vara betydligt lättare att hantera. Vi har tillsammans healat flera generationers karma.

Jag förlorade individer som står mig nära på vägen. Kanske räckte jag inte som människa till det, eller så var det precis som det skall vara. För att de och jag skulle lära oss än mer om oss själva och om andra. I natt kom en av dessa mot mig i min dröm, jag fick vara med och det är väl trevlig kunna umgås i mina drömmar, då jag inte kan nå fram i vaket tillstånd.

Jag känner en trygghet som jag inte kännt någongång i mitt liv. Jag vet att allt kommer gå bra jag kan själv. Jag ser fram emot att få börja den nya utbildningen. jag riktigt längtar. skalar bort sånt som skaver.

Jag behöver dock börja bestämma mig för i vilken stig jag ska börja trampa. Jag behöver inte jobba så jag tar slut på mig själv, jag kommer klara detta ändå. Det kanske tar lite längre tid men, Livet behöver levas medans det finns ett liv att leva.

Ingen dag är för snart att göra de förändringar du vill, vänta inte tills det inte finns mer tid.

Sen när du gör det du vill gör inte kompromisser, för du är värd det bästa av det bästa. När du väljer relationer välj relationer som är de bästa för dig var den bästa relationen för någon annan. Välj ett jobb där du blir uppskattad för att du är den bästa för jobbet. Njut av det bästa jobbet för det är du värd. Mår du inte bra ta dig tid för att ta dig till de bästa steget i ditt liv. Och var tacksam för upplevelsen du fått av att vara där du varit, för nu vet du att uppskatta det som är bättre samt nu vet du vad du vill ha.

Jag är så tacksam över allt i mitt liv även om det inte var roligt då det var jobbigt ta sig igenom de svåra dagrna som kom och gick.

Dagens kort till er:

Spana in stjärnorna och ge dig lite fokus från feerna, din intention vill flyta mer fritt och tydliggöra vad du behöver veta om din situation.

Önskar er alla en härlig vecka.

Namansté

Häxan Hia


  • 36 visningar

Gillar