Sommar sommar

Igår hade jag inbokat friskvårdstimmar och det innebär någon form av fysisk aktivitet. Jag beslutade mig för att cykla 4.9 km till Falkträskets badplats, det ska vara en omtyckt badplats i Skellefteå. tog mig en stund ta mig dit då jag cyklade fel ett par vändor. som till exempel ner till stugområdet som ligger före badet. men men jag tänkte är det stugor och en fisk bör det ju vara ett vatten.

Men jag fick cykla upp på vägen igen och vidare tills jag kom till badplatsen.

Bevis på att jag cyklade dit och inte åkte med annat färdmedel.

När jag kom fram visar det sig att det var så sjönt att bada så jag bestämde mig för att stanna en längre stund och ta några dopp samt simma en par längder, jaja längder och längder men i alla fall simma runt lite.

På väg hem gick jag in på Stigs konditori och köpte mig lite sallad till lunch. stannade av på strand promenaden vid älven och betraktade staden medans jag intog lunchen.

Väl hemma igen blev det att jobba fram till 22 , med massage samt vägledningar. idag tyckte jag att men äntligen lite behagligare temperatur jag åker iväg till Orangeriet på Söder som det heter Hotell Aurums sommar resturang.

Om jag ska komma ut i lite sommar Sverige och njuta av lite restauranghäng får jag passa på mitt på dagen. och inte var det behagligare temperatur när man nu kom ut- det ligger konstant runt 30 grader här.

Blev en sommarsallad med ett tyskt vitt vin. innan jag hann dricka upp det kalla vinet var det ljummet av den tryckande värmen. det isande vattnet jag tog i väntan på maten var inte länge isande kallt. Efter jag långsamt avnjutit min sena lunch bar det av att köpa en ram till min nya skylt som jag behöver hänga upp när mitt namnbyte är genomfört.

Ikväll måste jag ner till älven och ta ett svalkande dopp.

Gillar