Godmorgon morgonmänniskor, okej klockan är 11.30... Jag har suttit vaken i någon timma nu och försökt undvika packningen... Idag bär det nämligen av till Nyköping, haha superkul eller? Vi måste ta tag i packningen snart men vi ska dock bara vara där i ett par dagar, juste anledningen till varför vi ska åka ner är bara för att vi ska hälsa på farmor och farfar. Tåget går runt 16 tror jag, håller inte koll på sånt där. hehe. Vi hörs senare på tåget som föresten endast tar ca 1 och en halv timma. wohoo. 


E

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Aaah 25 dagar kvar!! Vet dock inte om det är mycket eller lite? Men jag längtar hur som helst galet mycket. Vill bara sätta mig i bilen och veta att jag kommer behöva åka i den i evigheter, visst kan det bli jobbigt ibland men det är såå värt det. Bara fälla ner taket och dunka bra musik på vägarna i Europa på dagarna. Och när solen har gott ner och det blivit helt mörkt ute må ju vara bland det mysigaste som finns, det är ju då vi tar fram chips och läsk för att hålla oss vakna. På tal om det så borde jag börja rensa bilderna på mobilen så att jag har utrymme för nya bilder och att synka musiken så att jag kan lyssna på den offline, dessutom är det nog dags snart att sätta ihop en härlig spellista nu till sommaren också.

Nu ska vi ut och sola lite och försaka få en liten bränna för att det ska bli lättare att få färg senare. 20 grader får duga just nu, bättre än ingenting ju! Får njuta av det så länge det varar.

N

Likes

Comments

Godmorgon kompisar, ligger fortfarande i sängen och tittar igenom favoritbloggarna. Ännu en dag utav sommarlovet är kommen och ni vet vad man säger - att man ska ta vara på varenda dag av sommarlovet för att det flyger förbi, men vad räknas egentligen som att "ta vara på det"? Betyder det att man inte få ligga och slöa sig i soffan med 6 säsonger av goosip girl på netflix en hel dag med gardinerna fördragna. För sånt tycker jag också är okej, bara man inte glömmer att äta glass! hehe vad töntigt det där sista lät...

Nog om det, nu ska jag dra mig upp ur sängen, ordna en kopp latte och sätta mig i soffan med Gossip girl på netflix hihi.

ELikes

Comments

Morsning, ligger i sängen och fantiserar över hur härligt det ska bli med sommarlov. Tanken av att allt plugg och all stress med skolan är över är hur skönt som helst. Dock kan sommarlov kännas väldigt uttråkande och rastlöst, åtminstone dagarna i Stockholm men jag ska inte klaga. Det känns skönt att lämna sjuan bakom sig och jag är i helhet nöjd med min presstation och med mina betyg i år.

Hade detta varit en vanlig skolvecka hade det varit dags för skola imorgon och ännu en slö och seg måndag men icke sa nicke för det är SOMMARLOV och jag älskar livet atm. Däremot "dröjer" det ett tag innan vi beger oss på semester och det är väl egentligen då sommaren drar igång på riktigt för hur somrigt är Sverige i juni ...? Vi åker ner till Bosnien runt 9 juli och är borta i ca 1 månad där massa kul och spännande äventyr står på schemat. höhö

Innan dess har vi en hel del shoppingdagar att stå i. Jag skulle också behöva beställa hem kläder från nätet, har hittat en massa fint som jag skulle vilja ha i garderoben. Allt behöver köpas! Allt! 

E


Likes

Comments