minns inte direkt vad vi gjorde vår sista dag i grekland och santorini. vädret va sisådär så blev väl att chilla runt och vandra runt lite i stan.

på kvällen kunde vi dock inte hejda oss. vi var ju tvungna att efter två veckors festande även testa bargatan i fira. det va skitbra, vi körde lite barrunda och vandrade runt bland alla ställen. hittade vår favorit och blev polare med inkastare/bartenders/ägaren och blev medbjudna på efterfest. efter en megacrêpes så orkade vi inte vänta mer då vi skulle flyga hem på förmiddagen dagen efter.

vår sista morgon mötte vi upp julia och carro som hela tiden legat precis efter oss i reseschemat men som kommit i land på santo kvällen innan. vi lyckades mötas upp och snabbsnacka i tjugo minuter innan vi var tvungna att hämta våra väskor och åka till flygplatsen. sedan var det hejdå grekland och santorini. väldens sjukt bästa resa.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

we run things, things don't run we

Likes

Comments

jag spenderar varje vaken sekund med jobb eller att umgås eller att köpa kläder. hinner inte med något annat. igår var jag dock lite för ledig och utan sällskap, slutade med att jag åkte till sollentuna och sov hos carro. livet rullar på som vanligt och fan, det känns bra. börjar få julfeeling dessutom. igår bestämde jag spontant att jag ska dra till julia för en allra sista växjöhelg. gonna be fucking fantastic.

nu måste jag hoppa in i duschen för ska möta upp ett gäng för lite käk, bowling och sleepover.

Likes

Comments

senaste tiden har det blivit en del shopping. vilken surprise va? senast kände jag att jag verkligen behövde tshirtar, äger cirka en som inte är croppad. kom hem med tretton nya tshirtar...

nu när jag vandrade runt tänkte jag egentligen köpa mig ett par nya vita sneakers, men de fick vänta. behövde också nya underkläder. kom hem med massor med nya fina trosor, en basic svart bh och sen dessa fina. den blåa är från hm och den superfina i mesh med gulddetaljer är från ella m från lindex. kunde. inte. låta. bli.

den röda väskan är från monki och blicken bara fastnade på den i butiken. och nya ringar var ett måste, hittade dessa balla på hm.

Likes

Comments

när vi hade festat klart på ios. våra röster hesa och våra kroppar trötta, tog vi vår sista båttur till santorini.

vi bodde i huvudstaden fira (dvs inte oia där cirka alla grekbilder är tagna, exempelvis på fetost ahaha). det var mulet och regnigt när vi kom dit. vi gick på de få gatorna och hittade utsiktsplatsen som var helt superfin men vi hade blivit alldeles för vana vid fantastiska utsikter under resan.

på kvällen gick vi tillbaka och åt en väldigt ogod risotto, gick vidare för att äta god gelato och sedan köpa hem goda bakelser som vi åt i hotellsängen medans vi tittade på favoritfilm angus, thongs and perfect snogging streamat på mobilen.

Likes

Comments

i was always warned about the dangers of drugs. but i was never told that the deadliest drug i would come across was six feet tall with brown eyes and a heartbeat.

Likes

Comments