Godmorgon! Min täckning i Frankrike sög så kunde inte blogga om de två sista dagrna i Paris. Men de bestod mest av shopping och en massa god mat. Men ja nu är jag hemma igen :/ Tråkigt men skönt ändå.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hej alla fina!
Idag besökte vi slottet i Versailles. Det är verkligen ett måste om man åker till Paris😍✨

Likes

Comments

Hej hej! Suger verkligen på att uppdatera bloggen men ja idag kom vi fram till Paris🇫🇷😍 det är första gången jag är här och det är sååå vackert..

Likes

Comments

Hej fina ni! Jag suger verkligen på att uppdatera bloggen men denna veckan är det bara plugg som gäller för nästa vecka har man en massa prov :/ såklart så ska alla lärare sätta alla prov innan lov... men ja nästa vecka fyller man 19...20 nästa år??????helt sjukt asså... Jag ska också åka till Paris nästa vecka!!!! Är sååå taggad!! Har redan börjat packa lite :PP

Likes

Comments

Hej hej! Idag var jag och min bästavän som man inte träffat på ett tag ute och fika på Eida café och sedan åt vi på Vigårda. Rekommenderar verkligen vigårdas burgare!!! Supergoda<3

Likes

Comments

Godmorgon! Igår var nästan hela klassen hemma hos Lisa. Ganska sjukt att man spenderat 3 hela år med dessa fina människor och tråkigt att om 4 månader så kanske man inte träffar vissa alls mer... Men ja idag ska man fira Ellen med en mysig brunch :)

Likes

Comments

Äntligen fredaaag!! Hade bara en lektion idag och slutade runt 11 så jag och Vivika bestämde oss för att dra till Taco bar för käka. Såklart så kunde inte jag motstå shoppingen så jag köpte ett par nya skor från Håkansson hehe ;PPP Nu är vi hemma hos mig och försöker plugga och ikväll ska vi till Lisa och mysa. <3

Likes

Comments

Igår fick man hem paket från Zalando och Cocopanda. Köpte en svart kappa från Guess, en massa borstar från Real Techniques, en peel off mask och en ögonfransböjare :)) Väntar på 3 paket till har köpt tröjor och jeans också hehe... Fick dessutom min nya mobil (iPhone 8 plus), taggar ta en massa fina bilder med den!!!

Likes

Comments

Hej hej mina fina! Har varit sååå upptagen de 2 senaste dagarna med en massa plugg så har inte hunnit blogga men ska försöka blogga minst 4 dagar i veckan. Men ja imorgon ska man få lön :DDD Taggar en massa shopping har redan en massa i varukorgen hehe. Just nu sitter jag och funderar över studenten och vad jag ska ha på mig, har hittat 3 superfina klänningar från Zalando som ni kan se under. Jag tycker om att hitta saker i tid bland annat för att undvika paniken senare för att jag inte kan hitta något men även för att undvika ha likadan outfit som någon annan haha.
Här har vi iaf min studentmössa som jag designat hos Crownstudent 💕


Likes

Comments