Vandringshelg i Bretagne dag 1

TRAVEL, BRETAGNE, ERASMUS

Denna helg har jag haft en superhärlig vandringshelg i Bretagne. Resan arrangerades av skolans sportsektion och jag och några kompisar åkte med andra ord dit tillsammans med ett blandat gäng från universitet. Jag har inte så mycket erfarenhet av att vandra tidigare, men jag gillar att vara aktiv och upptäcka nya platser så detta var verkligen perfekt. Har verkligen haft en toppenhelg!

Vi åkte ner redan på fredag eftermiddag, och efter en lång biltur i spöregn kom vi fram till vandrarhemmet där vi skulle bo under helgen. Efter en god natts sömn gick vi upp hyfsat tidigt för att åka ytterligare ca 40 min för att komma till Crozon där vår rutt ägde rum. Under lördagen vandrade vi 23 km, först genom landsbygden och sedan längst atlantkusten. Under vägen fick vi sällskap av världens gulligaste hund som fortsatte följa efter oss nästan en hel mil innan hans ägare lyckligt nog hittade oss. Vi gick längst stränder, uppe på höga klippor och vadade genom vattnet för att komma fram på en udde. Allt var verkligen hur fint som helst och det var så himla härligt att vara vid havet.

Efter vår långa vandring åkte vi hem och vilade benen, och avslutade kvällen tillsammans framför en brasa med raclette . Jag har verkligen jättemånga fina foton från helgen, och här komme några från dag 1 av vandringen. Dag 2 kommer i nästa inlägg!


Gillar