Poddtips

RECOMENDATIONS

I sommar har jag lyssnat mycket på olika poddar och tänkte därför komma med fyra tips på vad jag spelat den senaste tiden. Generellt tycker jag om när en podd inte är allt för allvarlig, utan även har inslag av humor. Dock gillar jag ändå när viktiga ämnen också kan tas upp.


Två systrar en podd: en podd med Victoria Törngren och Alexandra Bring som jag dragit igenom från start denna sommar. Lättsam podd där de pratas mycket om barn och familj, men även om massa annat runt omkring. Älskar tjejernas energi i podden och det tog mig inte lång tid att dra igenom de ca 30 avsnitt som hittills är publicerade.

Sommar i P1: Sveriges Radios sommarprogram där olika människor får ett avsnitt där de delar med sig om sina livserfarenheter mm. Jag har bara lyssnat på ett fåtal avsnitt men tycker det är intressant att få sätta sig in i olika människors liv, och framför allt att få höra baksidan och att de uppfattningar man själv har om vissa oftast är väldigt felaktiga. Sommar i P1 kommer jag verkligen fortsätta lyssna mer på!

Tom och Petter: En podd som enligt mig har riktigt bra humor och en bra balans mellan allvarliga och skämtsamma diskussioner. Jag tycker det är bra att viktiga frågor kan tas upp seriöst samtidigt som det sen kan växla till mindre seriösa samtalsämnen. Riktigt skön podd att lyssna på!

Alice och Bianca - Har du sagt A får du säga B: Jag har nyligen börjat lyssna på denna podd och jag har inte hunnit dra igenom speciellt många avsnitt. Det jag hittills gillar mest i podden är de personliga anknytningarna som görs i varje avsnitt. Det fångar intresse. En allmänt skön och enkel podd att lyssna på

Gillar