Jul och nyår

FAMILY & FRIENDS

Under jullovet har jag som jag nämnde tidigare inte haft speciellt mycket för mig, jag har mest chillat hemma bara. Men jag har som de flesta åtminstone hunnit med att fira jul och nyår!

På julafton började vi dagen med en lugn morgon och en mysig frukost. Därefter följde jag först med Johan hem till hans föräldrar på jullunch med gröt och julmackor med skinka, lax och hela köret. Jag stannade inte så länge utan åkte sen hem till mamma för att spendera större delen av dagen där med familjen. Vi hade ett lugnt firande bara jag, mamma, Max och Kevin, och vi hade det verkligen supermysigt. Vi kollade på Kalle, åt middag och fikade massor. Lite senare under kvällen kom även Johan och vi fortsatte med lite julklappsöppning. Fick superfina grejer till köket plus lite annat som jag är jättetacksam för! Vi avslutade kvällen med sällskapsspel och ännu mer fika. Så som julafton ska vara enligt mig!

En vecka senare firade jag in det nya året också. Rebecca kom över till mig och Johan på middag och vi lyxade till det med hemmagjord pasta. Lite senare kom även två av Johans kompisar över och hängde med oss. Under tolvslaget gick vi ut och kollade på fyrverkerierna som sköts över Djurgården och Skeppsholmen. Det var sjukt mycket folk (som alltid) men det var ändå kul att se en skymt av allt därifrån. Utsikten är ju så himla fin uppe från Katarinavägen och Fjällgatan! Efter att ha varit ute en stund gick vi sen hem igen, skålade in det nya året och bara fortsatte att hänga!


Gillar