En höstlista

LISTS

Vad är det bästa med hösten?

Jag gillar att man kommer tillbaks till rutiner efter sommaren. Sen älskar jag alla mysiga kvällar i höstmörkret som jag spenderar i soffan under en filt med en kopp te och tända doftljus. Myskvällar framför en bra serie kopplar jag av någon anledning starkt till hösten. Utöver det älskar jag hur fin naturen blir under denna årstid.

Vad är det sämsta med hösten?

Mörkret. Som sagt älskar jag att sitta inne och mysa i höstmörkret, men i allmänhet blir man så himla trött av mörkret. Under hösten blir det ju allt fler timmar när solen inte visar sig vilket tyvärr gör att man lätt blir seg. Det värsta är att försöka vakna tidigt om morgnarna när solen fortfarande inte hunnit gå upp.

Favoritfärger under hösten?

Vinröd, mörkgrön och lila.

Bästa höstmånaden?

Oktober

Hur höstmyser du?

Som tidigare nämnt i soffan framför en bra serie med en varm kopp te och tända ljus. Så enkelt men så himla mysigt!


Vilka kläder gillar du att ha på dig under hösten?

Mysiga tjocktröjor är helt klart det bästa plagget såhär under hösten! Speciellt stickade tjocktröjor 😍 Till det gillar jag att en svart utsvängd kjol. Annat som är viktigt under hösten är varma skor och gärna en halsduk som värmer.

Bästa musiken för regniga dagar?

Lugn musik, jag älskar akustiska covers bland annat. Annars lyssnar jag mycket på Ed Sheeran, och Sam Smith just nu.

Bästa maten under hösten?

Jag älskar att försöka göra mat som går ihop med årstiderna. Nu under hösten har jag försökt använda mycket äpplen, svamp, potatis, morötter, sötpotatis, pumpa, och andra rotfrukter och grönsaker i allmänhet.

Saker du skulle vilja hinna med innan hösten tar slut och vintern börjar?

Jag hade jättegärna velat gå ut och plocka svamp, men det känns som att det kanske är lite försent för det nu. Jag har ingen erfarenhet så jag har inte direkt så bra koll 😓 Bortsett från det skulle jag vilja hitta på något under halloween, karva en pumpa, se lite höstiga filmer och ta en sväng till Gröna Lund under deras halloween vecka. Sen tycker jag det är viktigt att "fira" alla helgons dag, så det ska jag se till att hinna med.


Bilder från We Heart It.

  • LISTS

Gillar