Disney+ och kanelbullar

DAILY LIFE

Helgen börjar lida mot sitt slut och efter en riktigt lat helg ser jag fram emot att ha lite att göra de kommande dagarna. Det har dock varit så skönt med en helg i ett lugnare tempo, riktigt välbehövligt! Johan har varit bortrest och jag har hängt med Kevin i princip hela helgen. Vi testade Disney+ och har kört ett redigt marathon med massa nostalgifilmer från barndomen, så mysigt. Vi bäddade upp bäddsoffan med massa kuddar och täcken, tände massa ljus och peppade med snacks. Och sen bänkade vi oss och drog igenom massor av filmer i princip hela lördagen 😊 Vi tog latheten till nästa nivå och beställde hem lunch också, och jag måste bara tipsa om Susherian där vi beställde från. Så god sushi som var lite roligare än de vanliga bitarna man brukar äta. Tips tips!

Idag jobbade jag ett pass med en av mina studybuddy-elever och därefter mötte jag upp Kevin på stan. Vi gick lite snabbt i några butiker och satte oss sen på Il Caffe för en kanelbullesfika, vdet är ju faktiskt ett måste på kanelbullens dag! Jag bakade egna bullar häromdagen och vi har fortfarande sjukt många som måste ätas upp, men eftersom att Kevin är vegan (och eftersom vi suttit inne hela helgen) bestämde vi oss för att sätta oss på ett fik istället. Och efter att ha degat i soffan så länge som vi gjort var det väldigt skönt att komma iväg lite!

Väl hemma igen har jag bara fixat lite lite inför veckan och nu väntar jag på att Johan ska komma hem närsomhelst. Då lär vi väl trycka några av de där bullarna vi har kvar... Man kan ju inte äta för många när det är kanelbullens dag 😊


Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Åh vad mysigt du verkar haft i helgen, helt rätt <3 Är också sugen på att testa Disney+, verkar riktigt riktigt bra <33 Kram fina du och hoppas du får en bra start på nya veckan!

nouw.com/hilma

Liknande inägg