Dagen i bilder

DAILY LIFE, WORKOUT, KTH & STUDIES

Idag har jag haft en riktigt bra dag! Ingenting speciellt har hänt men jag har bara rent allmänt känt mig glad och lyckats få mycket gjort 😊 Min morgon började med frukost bestående av en smoothie bowl och lite te. Efter det gjorde jag mig i ordning och åkte in till skolan för ett seminarium i kursen transport och samhälle som jag bland annat läser just nu.

Efter seminariet tog jag en promenad genom Östermalm med mål att hämta upp en av mina tävlingsdräkter som blivit klar. Den blev riktigt fin och jag är verkligen supernöjd. Jag ska försöka se till att visa hur den ser ut när jag har den på någon gång!


När klänningen var upphämtad tog jag en sväng till söder och Johans lägenhet. Där åt jag lunch ute på balkongen i det fina vädret som verkligen har varit på topp idag. Sen satte jag mig i soffan och skrev massor på en inlämningsuppgift som ska vara klar på måndag. Är så nöjd över hur mycket tid jag lyckades lägga på effektivt plugg.


Under kvällen åkte jag in till skolan igen då jag hade franskalektion på schemat. Älskar franskan och tycker det är sjukt kul med en kurs som handlar om något annat. Det enda negativa är att kursen går på kvällstid vilket innebär att jag inte hinner till träningen. Men det är bara en gång i veckan så det är väl egentligen inte hela världen.

För drygt en timme sen var jag hemma igen och sen dess har jag fixat lite småsaker inför imorgon och även hunnit baka en äppelkaka som är inne i ugnen just nu. Blir den bra tänkte jag att jag kanske kunde dela med mig av receptet i veckan 😊 Hursomhelst har denna tisdag varit riktigt bra för min del och jag hoppas att även ni alla har haft en toppendag!


Gillar