Best of OKTOBER

LISTS

Idag är det sista oktober och snart går hösten över till vinter. Oktober är nog faktiskt en av mina favoritmånader och jag har verkligen mått bra de senaste veckorna! I allmänhet känns det så bra att jag under oktober verkligen fått ihop mina rutiner med jobb, träning och övrig fritid. Vädret har varit fint nästan varje dag och det har varit en riktigt fin höstmånad med många mysiga dagar. För att sammanfatta månaden som gått kommer några av mina oktoberfavoriter listade här nedan 😊OKTOBERS BÄSTA...

Händelse: Att få fira 7 år tillsammans med Johan ❤️

Mat: Jag måste nog ändå säga att brunchen på Omayma var det bästa i matväg denna månad. Jag har dock bakat och lagat mycket mat hemma också, och där var definitivt äppelbullarna jag gjorde inför kanelbullens dag det godaste. Det blev hur många som helst så känns som jag gått och småätit på dom där bullarna hela oktober haha. Klicka här för recept på bullarna.

App: Disney+ som jag skaffade i början av månaden. Jag och Kevin hade ett så mysigt Disney-marathon en hel helg tillsammans, och utöver det har jag spenderat många kvällar framför gamla nostalgifilmer.Låt: Kan inte välja mellan Holy med Justin Bieber och Wonder med Shawn Mendes. Så bra låtar bägge två som jag lyssnat sjukt mycket på nu på senaste!

Serie: Emily in Paris som jag tipsade om i mitt förra inlägg.

Skönhetsprodukt: Whoosh shower gel från LUSH. Det är en favorit sen tidigare, och denna månad fyllde på med en ny burk i duschen som jag fick av Johan på vår årsdag.

Plagg: Nya "skogshuggarjackan" som jag köpte för ett par veckor sen. Den har verkligen använts mycket och varit en storfavorit i oktober. Klicka här för att komma till jackan.


  • LISTS

Gillar

Kommentarer

Liknande inägg