Best of JULI

LISTS

Har gått igenom en hel del gamla inlägg på senaste och blev påmind om att jag förr brukade göra en liten summering av det bästa från månaden som gått. Det var ju himla kul och något som jag definitivt ska återinföra, och jag börjar nu med detsamma med Julis bästa:


Händelse: Jag har haft så mycket kul för mig denna månad så kan inte välja en specifik. Några minnesvärda händelser är i alla fall tältäventyr på Nåttarö, roadtrip till Skåne, och semester med Johan.

Mat: Åt massor av god mat i Skåne, bland annat moules frites på Badhytten i Skanör. Alltid så gott med skaldjur!

App: Instagram. Standardsvar kanske men jag tycker verkligen att Instagram är sjukt roligt. Jag har scrollat mycket där denna månad när det varit en del regniga dagar.

Serie: When They See Us på Netflix. Så bra och viktig, en serie som alla borde se!

Låt: Svårt, men Unbelievable med Why Don't We är en låt jag lyssnat mycket på.

Skönhetsprodukt: Min Foreo (tror jag har Luna mini 2). Har knappt sminkat mig alls under juli men trots det är det lika skönt att tvätta av ansiktet varje kväll.

Klädesplagg: Svårt att välja, typ alla mina klänningar jag äger haha. Sommargarderoben är min absoluta favorit och jag älskar verkligen att ha alla typer av kjolar och klänningar just nu, Min nya bikini från Weekday har också varit en favorit denna månad trots att det varit få dagar med bikiniväder.


  • LISTS

Gillar

Kommentarer