​mer finns på min instagram, @ ETmakeupartist.¨

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Produkter använda: ABH dipbrow pomade i färgen auburn , Lorac pro 2 ögonskuggapalett, highlighter Nars Albatross, rouge Mac Melba. Läppglans: Isadora (E vitamin) Gel liner från Maybelline,
Bas: Mac prolongwear foundation och concealer. + La girl concealer för en lättare kräm contouring . Ben Nye Translucent powder+ Ben Nye powder i färgen Cameo (under ögonen)

Likes

Comments

SJÄLVSÄKRA TJEJER: Jag vet att nästan ingen har 100% confidence och även om det kan verka så,så har alla tro mig ALLA människor en svag sida.

Men tummen upp för tjejer som inte känner behov av att se ner på anda tjejer av sjuka anledningar.
Om det har något att göra med utseéndet,  Seriöst? det är något jag äcklas sjukt mycket av.

Stiletto Nails 😍
Kan erkänna att det kan vara lite opraktiskt i vissa tillfällen. men man lär sig faktist att ''funktionera'' med dem. haha! så snyggt!När man vågar variera sin makeup-look:det är självklart att man inte alltid kan /har tid att vara kreativ med sin sminkning, men att våga variera sin sminkning, skuggan, eller läppfärgen lite då och då. Oavsett om det är dag eller kväll. Jag är en sån person som inte är rädd för att ha en makeup look som kan verka ''för mycket'' även om det bara är en vanlig skoldag. Jag sminkar mig när jag vill hur jag vill beroende på mitt humör just den dagen. Och vissa dagar så har man nästan ingen inspiration och orkar inte sminka sig alls.
Men om man har passion för makeup och styling så är det oftast inget jobbigt alls för en att fixa sig på morgonen,för det blir bara som typ..terapi ;) Men det är bara vad jag tycker.

Likes

Comments

Har ännu en gång använt en utav mina favoritpaletter, på ögonen , Lorac pro 2.

Färgerna Lt.Brown,Nectar och beige.

Ett löst vitt skimmer pigment från i.d.

Maybelline Gel Liner.

Bas: Matt primer från Kicks.
Makeup forever HD foundation
,Mac prolongwear concealer.
Mac Studio Finish concealer(nw45)till countouring,
La girl pro conceal som highlighter.

Makeupstore löspuder i färgen milk.
Rouge - Mac Melba
Highlighter - Nars,Albatross

läppar : Mac lip pencil:StripDown
Mac läppstift Cremé Cup
​Kontakt:

Facebook @ Esmeralda Tabakovic
Instagram @eszmeralda
esmeraldatabakovic@live.com

Likes

CommentsLoreal infallible pressat pigment , nars palett ''The American dream'' , nyx ögonskugga i färgen Pure Gold , och som bas använde jag mig utav Mac's Paint Pot i färgen Camel Coat.

Likes

Comments

1. Här har jag bara applicerat min foundation(och ögonmakeup). Idag använde jag mig utav en foundation från Lumene.

2. Här har jag lagt en mörkare färg på de drag i ansiktet som jag vill ska verka djupare, och en ljus färg på de drag jag vill framhäva. Jag använde mig utan LA girl ProConceal i färgerna Porcelain och Almond.Jätte bra budget förslag om man vill testa cream contouring.

3. Efter att jag applicerat min contour och highlight som jag vill ha den så blandar jag ut allt med en fuktig smink svamp (jag brukar använda Complexion sponge från real techniques. Tänk på att blanda ut en färg i taget, jag blandar först ut det mörka och sedan det ljusa.

När jag har blandat ut allt så tar jag ett puder med gul ton och som är lagom pigmenterat , och tar en torr smink svamp och applicerar på de områden där jag har'' highlightat'' , och låter det sitta i ca 5-10 min utan att blanda ut det (denna metod kallas för baking).

Under tiden kan man lägga klart sin droppskugga,eller matta ner resten av ansiktet.

4. När jag blandat in pudret så avslutar jag med lite rouge, skimmer på kindbenen och idag valde jag ett ''Melted Lipstick'' Från TooFaced i färgen Nude.

Likes

Comments

TUMMEN UPP

tro det eller ej, rihannas look i år .jag älskar den.

Designern är Guo Pei, Christian Louboutin skor.😍

Amanda Seyfried, en Givenchy klänning kan inte bli fel,enough said.

Och Kendall i Calvin Klein .. hon kan verkligen bära upp nästan vad som helst. Och den gröna färgen blandad med kristallerna så fint och vågat tycker jag!

Givenchy sviker aldrig .. Beyonce bär upp klänningen bättre än någon annan hade gjort.
Dock vet vi alla att hon är minst lika vacker med en klänning (med tyg) ... hehehe
(props till henne som gick upp för den trappan med de klackarna)
Hennes hårstyling har man dock sett finare..

Solange Knowles i Giles Deacon.

TUMMEN NER..

Selena i Vera Wang.. inte förvånad , sällan jag ser en vera wang med smak. (tycker dock om selena väldigt mycket annars haha)

Miley i Alexander Wang, besviken, jag har verkligen tyckt om hans kollektioner i höstas och våras , så att miley valde att bära en sådan klänning var synd.

​Kim i en Roberto Cavalli.. 

Teraji P.Hansen i balenciaga. (mönstret på klänningen var ett big NO NO) 

Likes

Comments