exit haircare

posted in: Tips

I början av juni fick jag hem lite produkter från Exit haircare att testa och recensera. Serien består av tio produkter inom vård och styling. Huvudingrediensen i alla produkter är marockansk Arganolja som jämnar ut hårets fibrer och ger håret näring, volym och glans. Alla produkter är 100 procent parabenfria och är inte testade på djur. Jag testade saltsprayen, moussen, schampot och hårsprayen.

Generella + och -

+ De doftar fantastiskt!

+ De känns lyxiga.

- Liiite väl dyra... Jag brukar i vanliga fall köpa något på Ica för 40-50 kr.


Saltspray: 185 kr. Jag har aldrig tidigare testat saltspray. Jag har heller aldrig förstått varför ska använda det. Bla bla bla... Så jag sökte på tutorials på youtube och härmade. Håret blir helt enkelt beachy. Mycket volym, lockar kommer fram (som jag egentligen inte har) och det ser faktiskt jävligt fräscht ut. Det går även på 5-10 minuter att fixa håret. Efter att ha handdukstorkat håret och borstat ut det sprayade jag rätt rejält med saltspray i hela håret, lät det lufttorka lite och sedan vände jag huvudet upp och ner och blåste med hårfönen. Voila.

Ett minus: håret blir strävt. Jag älskar hur det ser ut men har svårare för hur håret känns.


Hairmousse: 195 kr.

Jag gillar mousse. Det ger håret en extra stark och hållbar doft, vilket är underbart. Håret blir inte hårt eller fettigt utan ger endast stadga. Den här är perfekt om man vill få volym i håret och en hållbar frisyr.


Hairspray: 195 kr. Hmm... Hårspray är inte riktigt min grej. Det funkade bra som en extrainsats till volymfrisyren men egentligen tycker jag mest att det gör håret hårt och äckligt. Lyfter man på håret och sprayar underifrån får man ju till mycket volym, men försöker man dra händerna genom håret kommer man ju knappt igenom.


Shampoo: 185 kr.

Frisörkänsla. Detta gillade jag myyyycket. God doft, gav ett lent och glansigt resultat och bäst av allt: tog bort allt friss. På mig i alla fall.
  • posted in: Tips

Gillar

Kommentarer

hallo.hej
,
Hej Lottie! Tycker din blogg är så himla bra och intressant! Skulle du kunna länka andra bloggar som du läser (kompisar etc) men också dina favoritbloggar att läsa? Känner att jag behöver lite nytt!
Kram
amandamaria
amandamaria,
tack för tipset!!
nouw.com/amandamaria
jaxel
jaxel,
Fin blogg!
nouw.com/jaxel