vem är jag ens?!

Det var ett tag sedan jag avslöjade lite saker om mig själv, det är svårt att komma på nya saker men vi gör ett försök att avslöja sex saker om mig som ni kanske inte visste, eller så vet ni redan allt om mig ?

1. Jag har alltid träningskläder på mig & känner mig sjukt obekväm i vanliga kläder, det känns inte som mig själv när jag tar på mig jeans & en tröja. Önskar att ja hade mer känsla för fashion för just nu saknar jag helt det, igår gick jag runt i träningstights, hoodie & kappa med converse. Snälla modepolisen ring mig !


2. Jag tycker det ät sjukt tråkigt att kolla på film. Jag blir EXTREMT uttråkad fort & de här med filmkvällar är verkligen inte min grej haha. Bjud mig aldrig på bio eller filmkväll jag blir bara uttråkad & rastlös.

3. Jag förstår inte hur man kan gå på resturang & beställa in PASTA?! På riktigt? Pasta är för mig en tråkig vardags maträtt, typ ”nödlösning”. Går jag på resturang vill ja ha nån go köttbit, pommes, sås eller liknande inte typ pasta eller köttbullar & potatismos? Snälla de kan väl vem som helst laga 100 gånger godare hemma? Ja ni hör jag äter sällan på resturang då jag tyvärr oftast tycker att maten är godare hemma.


4. Påtal om mat har jag blivit galen i sås! Sås av alla möjliga dess slag men har fått craving på en specialare: bea på flaska blandat med aioli på flaska. (bilden nedan förklarar vilka såser ja menar) Alltså detta & doppa pommes i är DÖGOTT!! Men annan sås med, brunsås, rödvinsås osv älskar sås ! Åt nyss hasselbackspotatis med rödvinssås, med sked & slickade tallriken efteråt. Ge mig mera sås sås sås!

5. Jag har aldrig gillat chips men har helt klart blivit beroende av chips på senaste. Det är inte likt mig & inte bra för hälsan haha men börjar jag äta kan jag inte sluta. Godaste jag vet är bacon & sourcream chipsen eller havssalt & smör chipsen,


6. Jag är rädd för de mesta djuren utom hundar & katter, typiska husdjur. Men alla insekter & småkryp, typ alla bondgårdsdjur utom hästar men jag är så rädd för kor, grisar, får osv. Jag tycker de är så mysigt när vi har hand om djuren & laudgården på dagis vilket vi har några helger om året men ja tar alltid hjälp av min pappa. Vågar ex inte gå in till hönsen, fåren osv. Var även rädd för typ alla djur på kolmården men de är ju inget ja kan säga för barnen för då blir dem ju också rädd. Kan inte säga vad jag är rädd för men dem är så opålitliga o lömska. Är typ rädd att dem ska röra mig haha.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

jessina
jessina,