Veckans to do list

Detta inlägg borde jag kanske delat med mig av igår men det blev visst inte så.
Jag trodde inte jag hade något planerat denna vecka men tji fick jag jag har saker nästan varje dag vilket så här känns rätt skönt, annars går dagarna så himla långsamt.

Idag tisdag har varit en hemma fixar dag, lite städ, svarat på mail som rör bloggen , sitter nu i telefonkö med försäkringskassan..

Imorgon onsdag blir det som sagt dubbla besök hos barnmorskan/läkaren jag tänkte ta mig en promenad i stan för att röra på fläsket lite. trotts att de gör ont så går de åt! Liggropen i sängen/soffan börjar bli för stor .. hahah !

Torsdag då, ska jag träffa fina vänner på eftermiddagen/kvällen & fira två av dem som fyllt år, Vi ska käka tacos & umgås sånt som händer lite för sällan.

Fredag ska jag träffa en tjej jag fått kontakten med senaste tiden. Hennes kille är min första kompis, då våra föräldrar umgicks massor förr & det bara skiljer en dryg månad på honom & mig i ålder jag föddes i dec-93 & han i jan-94. Nu har jag börjat lära känna hans tjej vilket är så kul då dom ska ha barn nu med, en dryg månad före oss istället

Helgen startar vi med lördag & middag hos min farmor. Jag ska även passa på att besöka kyrkogården & sätta fina blommor på graven hos mormor<3

Sist ut kommer söndag & där antar jag blir en slapp dag hemma själv, kan tänka mig att Viktor planerar fiske efter två fiskefria helger.

 xoxoEllen

Gillar