SISTA VECKAN

Godmorgon

Det är med extremt mycket ångest & sorg som jag säger detta, sista veckan hemma som mammaledig är här.. Om en vecka ska jag börja jobba. Om en vecka ska mitt allt bli en riktig dagiskille. Vår tid hemma tillsammans är över vilket känns fruktansvärt sorgligt. En tid vi aldrig kommer få tillbaka, bara han & jag. Om man tyckte att tiden kunde gå fort innan man skaffade barn är det INGET mot vad tiden springer iväg när man har barn, helt sjukt.

Idag skulle vi haft en morgon på dagis, men eftersom vi vart uppe större delen av natten med en ledsen liten kille så stannar vi hemma idag i hopp om att sova ikapp & få en bättre natt så vi kan fortsätta med inskolningen imorgon. Vi har egentligen inte tid & råd att missa mer av inskolningen för att vi ska hinna med att få ut lite längre tider innan det blir på allvar helt enkelt. Nu har han ju endast vart ensam någon timma på dagis & jag har inte hjärta nog att helt plötsligt sätta honom en 6:30-16:15 tur från att bara vart ensam där någon timma.

Vi startade morgonen med mysfrukost i soffan, välling för Wiggo & jag åt kvarg med musli. Igår handlade jag i panik hem lite ersättning för att Wiggo ska få i sig mer näring. Välling som han lever på nu är inte så näringsrikt men han ratade verkligen ersättningen, hur länge kan ett barn matvägra?

 xoxoEllen

Gillar