Så får du det perfekta förhållandet

Efter gårdagens "tråkiga" kommentarer tänkte jag lyfta fram en kommentar/fråga som gjorde mig på mycket bättre humör än alla andra. Nämligen denna fina kommentar & fråga, allt i ett. Hur håller man kärleken vid liv? Är vårt förhållande så perfekt? Nu vart ni allt nyfikna va ?

" Du & Viktor verkar vara ett perfekt par! Hur gör ni för att hålla kärleken vid liv?"

Jag & min andra halva firar snart 9 år tillsammans. Förstår ni NIO år! Jag kan inte riktigt greppa det själv. Jag var blott 15 år när han tog mitt hjärta med storm. Aldrig aldrig trodde jag att vi skulle stå här nio år senare, förlovade, med två katter & en unge i jakten på vårt drömhus & drömmar om framtiden tillsammans. Det trodde jag aldrig. Men sån tur att jag hade så fel. Men livet är inte alltid en dans på rosor.

Tro mig, även om ni här i bloggen får se en bild av oss så kan vi vara riktigt osams, skrika på varandra, hade vi haft dörrar hade jag smällt i dom flera gånger om, nu har vi ju skjutdörrar i hela huset så det är inte så lätt men det går haha ! Vi kan gräla som ett gift gammalt par men såklart älskar vi varandra ofantligt mycket. Varje förhållande kräver lite bråk här & där. Man är aldrig 110% enig om ALLT här i livet. Men vi båda lever ändå med det mottot att allt går bara man vill. & vi vill ju verkligen leva tillsammans tills döden skiljer oss åt så då löser vi alltid alla konflikter.

Viktor & jag är extremt lika men ändå väldigt olika. Efter så här många år har vi verkligen lärt känna varandra så pass bra att jag skulle vilja säga att stundvis vet han mer om mig än vad jag vet om mig själv. Vi kompletterar varandra så bra & som jag sa innan vill man så går allt. I ett förhållande så krävs det:

T personer, att båda TVÅ vill lika mycket som den andra. Att båda TVÅ kämpar lika mycket på gott & på ont. Man måste våga tro & våga kämpa. Det kommer kritiska stunder i alla förhållanden. Prövningar då man får stå inför olika dilemman. Men åter igen, vill man så går allt. Ge tid till din partner, ge tid till dig själv. Lyssna, finns där, rå om & ignorera aldrig. Våga prata & våga öppna dig & kom ihåg vill man så går allt !

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

sofiajarefeldt
sofiajarefeldt,
eschutz
eschutz,
Beingaldiss
Beingaldiss,
så fine♥️
nouw.com/beingaldiss
eschutz
eschutz,
Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
Så bra skrivet!
nouw.com/emellie_larsso
eschutz
eschutz,
ebergengren
ebergengren,
Så fint, och riktigt bra skrivet av dig <3
nouw.com/ebergengren
eschutz
eschutz,
Mirre,
Så fint inlägg och fina ni är. Jag och min karl har varit ihop i 17 år och vi har haft både med och motgångar, samt haft stor prövning då vi kämpade i 7 år för att få barn, men så starkt par vi vart av allt det. Samt efter vi fick henne fick jag svår babyblues ångest som satt i i 1 år, så det var verkligen tor omställning allting
sweetwords.se
eschutz
eschutz,
känner också att vi blivit starkare av att ha fått barn men visst är det en prövning !
nouw.com/eschutz