Panik, gallskrik & bulor i huvudet

Godkväll fina ni! Onsdag, lillördag & även denna dag har gått i ett men mycket gnäll från min lille kille. Vi tog oss en snabbis till stan hämtade mitt paket med nya byxor & snabb handlade bland sjukt mkt folk på Willys. Wiggo somnade inte i bilen så jag satte honom i selen som jag som tur tagit med för att lägga ner en gnällspik i en vagn är typ inget jag rekommenderar.

Hemma har vi mest myst i soffan för även i dag går det åt en extra stor dos av mammas närhet. Men sen hände det som inte ska hända.. han fick sån fart i sitt rullande & försök att ta sig framåt & slog i huvudet i sina älskade leksaker, ett gäng med plastringar.

Jag ringde 1177 i ren panik då han verkligen skrek & direkt fick flera små bulor i huvudet :( men allt är okej! Han är som innan, gnällig & extremt mammig. & antagligen inte sista gången han slår sig när han försöker ta sig framåt.. Alla hårda leksaker är borttagna & får endast vara framme när vi ser honom hela tiden även att köket bara är ngn meter från tv rummet..

Min lilla fisunge vad jag älskar dig <3

Skönaste snyggaste, im in love <3

Jag köpte alltså trotts allt ett par Freddy wrup jeans !
Jag behövde nya jeans & hittade dessa för 499:- ja kunde lixom inte motstå så så fick det bli !
Alltså sjukt sköna & that assss alltså ! <3

 xoxoEllen

Gillar