Panik, gallskrik & bulor i huvudet

Godkväll fina ni! Onsdag, lillördag & även denna dag har gått i ett men mycket gnäll från min lille kille. Vi tog oss en snabbis till stan hämtade mitt paket med nya byxor & snabb handlade bland sjukt mkt folk på Willys. Wiggo somnade inte i bilen så jag satte honom i selen som jag som tur tagit med för att lägga ner en gnällspik i en vagn är typ inget jag rekommenderar.

Hemma har vi mest myst i soffan för även i dag går det åt en extra stor dos av mammas närhet. Men sen hände det som inte ska hända.. han fick sån fart i sitt rullande & försök att ta sig framåt & slog i huvudet i sina älskade leksaker, ett gäng med plastringar.

Jag ringde 1177 i ren panik då han verkligen skrek & direkt fick flera små bulor i huvudet :( men allt är okej! Han är som innan, gnällig & extremt mammig. & antagligen inte sista gången han slår sig när han försöker ta sig framåt.. Alla hårda leksaker är borttagna & får endast vara framme när vi ser honom hela tiden även att köket bara är ngn meter från tv rummet..

Min lilla fisunge vad jag älskar dig <3

Skönaste snyggaste, im in love <3

Jag köpte alltså trotts allt ett par Freddy wrup jeans !
Jag behövde nya jeans & hittade dessa för 499:- ja kunde lixom inte motstå så så fick det bli !
Alltså sjukt sköna & that assss alltså ! <3

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

malingranberg
malingranberg,
Enda "jeansen" jag kan ha efter förlossningen! Får panik av att knövla in magen i ett par tajta jeans med hög midja men freddybyxorna är ju typ som snygga mjukisar!
nouw.com/malingranberg
eschutz
eschutz,
Ja eller hur ! Älskar dom 👌🏼😍
nouw.com/eschutz
Sabina
Sabina,
Jo nog slår de sig allt! Min iris har ramlat ur soffan 3 ggr med huvudet före och ramlat ned från vår kontinentalsäng en gång 🙈 snabb som tusan! Men så länge de inte blir påverkade som trötthet, kräkningar osv är de ingen fara.
IP: 82.99.3.229

Senaste nytt