Något är fel..

Godmorgon

Igår var det högsommarvärme redan tidigt på morgonen, idag vaknar vi upp till grått & mulet där regnet hänger i luften.. Jag är återigen så otroligt trött, att vi hade två bra dagar där i helgen var skönt men nu är det verkligen tufft igen.. Nattningen igår gjorde mig galen, inte med Wiggo då för han somnade på två röda men Wille blev inte nöjd & tog inte bröstet & det blev bara värre när jag erbjöd flaskan.. nästan 1,5 h tog nattningen & sen hade jag själv svårt att somna fast jag var supertrött.. Jag har iallafall kontaktat barnmottagningen i hopp om lite tips & råd hur vi ska fortsätta den här utredningen för Willes mage & sömn. Det är inte normalt för en 3 månaders att endast sova 30 minuter på dagen & dåligt på natten, något är ju "fel"..

Idag står dagis på schemat för Wiggo, jag ska förbi mitt jobb för möte med chefen & hälsa på min avdelning en sväng. Sedan har jag även ett besök hos psykologen innan Wiggo ska hämtas hem från dagis & vi får ta helg tillsammans. Jag hade hoppats på att få hem min nya telefon idag men de verkar som den inte kommer förens imorgon. Vad har ni för planer för denna gråa Torsdag?

Igår tog jag bort babynestet från Willes bedsidecrib. Han har blivit så stor! Mammas stora lilla kille, tiden går så fort. 

 xoxoEllen

Gillar