Måndagsträning

En deppig, kall & jobbig måndag.. Vad gör man? jag skulle helst av allt vilja gömma mig i sängen, dra täcket över huvudet & äta upp min tre kilos hink med nutella & glömma verkliga livet för en stund. Separationsångest som hönsmamma är fruktansvärt jobbigt. Men jag gav mig en spark i baken när Wiggo somnade straxt efter elva för sin vila & svepte då en nocco gold som förövrigt är den godaste!! Måste köpa mig ett helt flak tror jag & så rev jag av ett 45 min helkroppspass här hemma. Känns något bättre nu efteråt lite mer energi men ändå inte. Jag filmade faktiskt lite övningar, vill ni kanske se en filmsnutt? ska kika igenom det senare & se om det ens vart något vettigt av det hela, haha ! Jag känner dock att jag behöver uppdatera min pepp/tränings lista med ny musik, det jag lyssnade på 2015/2016 var inte så peppande nog haha, iallafall inte för dagen. Har ni några riktigt bra pepplåtar? Så kan jag fixa en pepplista med musik att dela med mig av även här till er som kanske också behöver lite pepp!

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

Mylittlestories
Mylittlestories,

Har inga specifika tränings låtar 🙈beror lite från dag till dag och humör och vad jag tränar och vilka låtar jag tok gillar just nu. Ska bli Spännande att se dina tips låtar sen 👌🏼

nouw.com/mylittlestories
Josefin
,

perfekt att unna dig ett flak nu när allt förändras ! man behöver peppa sig själv nu 😘 Vi kommer klara det bättre än vad vi tror får vi intala oss 💪 Sen kan Wiggo och Milo vara hemma mer med oss i slutet av förhoppningsvis nästa graviditet och första tiden med bebis 😊 Det kan vi se fram emot ! Längtar också redan efter nästa jullov vi planerat va hemma tsm 2 veckor igen 😁😂 dock kanske vi ska ta sommarn först haha. blir nog 4 veckor hemma tsm och någon halvdag på jobbet ibland en fredag då!

eschutz
eschutz,

Vi får peppa varandra 💖 Ja sommarn tar vi först! Jag har tänkt mig fyra veckors semester & lite mammaledigt !

nouw.com/eschutz
Jennysvardag
Jennysvardag,

Skönt med lite träning 😊

nouw.com/jennysvardag
Livetsomemelie
Livetsomemelie,

Så duktigt av dig! Hade också velat träna men åkt på en dunderförkylning så idag har jag bara vilat 😊

nouw.com/livetsomemelie
eschutz
eschutz,

Skönt med vila också ! Det blir de här imorgon!

nouw.com/eschutz
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,

Heja dig! Jag ska träna när gubben kommer hem från jobb 😃 Har tyvärr inga tips på låter 😟

nouw.com/jenniferofhbg
eswensson
eswensson,

jag vill jättegärna se video! 😃

nouw.com/eswensson