Hur man får saker gjorda!

Godmorgon Tisdag

Tisdag & vi har en fullspäckad dag som vanligt. Ofta kan jag dock känna att jag inte får något gjort & att jag bara "går hemma" knepet då är att göra en lista! Skriv ned allt du tänkt att göra för dagen så får man det svart på vitt vad man egentligen gör. & man blir mer "motiverad" att få saker gjort, för alla med barn vet hur tufft de kan vara att få vardag & hushållssysslor att gå ihop.

Vi steg upp 6:30 idag & har redan hunnit med två maskiner tvätt, frukost såklart & köket är städat (bara dammsugningen kvar i köket!). På ett sätt hoppas jag såklart att få samtalet från babyproffsen att de sista till vagnen har kommit så vi istället får ta en tripp till Jönköping & skjuta upp resten av dagens punkter hehe!
Vad gör ni idag ?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

mammashus
mammashus,
Så fin bild på dig! 😍 Smart med listan! Haha vi ligger fortfarande i sängen och drar oss. Sedan ska jag försöka tvätta, dammsuga och fixa med disken. Men med två små tar allt sådan tid så vi får se hur det går. 🙈😂
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Tack fina du ❤️ Åh va skönt ! Hade gärna med legat i sängen men han den där lilla som bestämmer här hemma hade ingen ro o ligga kvar 🙄🙈 hoppas ni får en fin dag!
nouw.com/eschutz
Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Älskar listor, måste också tvätta. idag ska vi stor rensa i källaren 😊
nouw.com/jeenyrosen
IP: 82.99.3.229

Senaste nytt