Fula ögonbryn & stora rumpor - opopulära åsikter del tre

Jag har i två tidigare inlägg delat med mig av mina ”opopulära åsikter”. Det har vart väldigt populärt och omtyckt så jag har försökt få fram ännu fler, svårt att veta vad som är populära åsikter och inte men jag tror nog en del del kan relatera åt något håll antingen de ena eller andra. Ni kan läsa mina tidigare åsikter: Del ett & del två

opopulära åsikter #3

Jag tycker att banan är fruktansvärt vidrigt. Har alltid tyckt och förstår verkligen inte hur man kan äta det?

Jag tycker att fylliga ögonbryn är SÅ fult. Det är så manligt & inte alls snyggt på tjejer men jag vet att det är väldigt populärt med ögonbryn. Jag personligen tycker dem ska vara rätt smala.

Fillers i läppar är otroligt fult. VARFÖR vill man ha stora läppar?! Duckface 2.0 näe alltså vet ni vad de är verkligen inte snyggt.

”Kardashian röv” alltså en stooor rumpa? WHY? Varför operera sin rumpa större? Det ser sååååååååå onaturligt ut! Hur svårt måste de inte vara att hitta byxor som sitter snyggt & bra? Ja menar det är svårt med en normal röv att få plats i dagens byxor för att de ska sitta snyggt o skönt över rumpa, lår & smalben.

Jag älskar Becel, alltså smöret. Det är de godaste att ha på mackan !! Inget Bregott eller lätta här inte nej nej Becel ska det vara !

Ag tycker gelegodis är det godaste!! Sega råttor,geléhallon, gelegrodor, nappar, osv speciellt rött & grönt gelegodis !! Väljer hellre de än choklad fast att jag älskar choklad riktigt mycket så finns det inget godis som slår färska geléhallon !!

Jag handlar hellre på nätet än i fysiska butiker. Tycker bara det blir stressigt i affärer och jag hittar aldrig något. Lättare att handla över nätet och få hem de man köpt istället. Gillar helt enkelt inte att trängas med folk.

Jag skulle aldrig aldrig aldrig kunna bosätta mig i en större stad. Nej jag får panik bara att tänka på det. Tranås är lagom stort, storstäder är inget för mig jag blir ju stressad o nervös bara jag tänker på det.

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer