Det blir en jul trottsallt!

Veckan före jul, vi närmar oss verkligen årets höjdpunkt - Julafton ! Helgen som var gick vi verkligen all in för att fixa alla julklappar & kan äntligen säga att vi är klara! Nu ska ju alla julklappar hinna komma hem & slås in också men nu är iallafall allt inhandlat.

Vill dock inte ge er alla andra press o stress för att julen ska inte handla om dyra fina julklappar. Man byter främst bara pengar men vi har verkligen valt att satsa denna jul åt barnen. Viktor o jag har tidigare år bytt extremt mycket julklappar med varandra men inte i år. Det blir en jul trottsallt oavsett julklappar eller inte. Viktigaste är att vi alla mår bra!

Vi befinner oss i en märklig tid där mycket inte blir som vanligt. Min syster kommer inte hem vilket vi är ledsna för men vi försöker skicka julklappar och hålla kontakten kring jul ändå. Annars ska vi fira jul här hemma i år vilket blir helt nytt men mysigt ! Hur ser er jul ut ?

 xoxoEllen

Gillar

Kommentarer

mammashus
mammashus,

Vi väntar med iver på julen nu, alla julklappar är köpta och de flesta inslagna, nu är det nästan bara tomten som saknas. Vi håller oss så isolerade vi kan tills bebis kommer, så det blir en väldigt lugn tid framöver. Ska endast träffa de allra närmaste på julen, vi blir inte ens 8 pers. 🙈

nouw.com/mammashus
BorderlineGirl
BorderlineGirl,

Jag ska bara vara hemma i jul. 😊

nouw.com/borderlinegirl