ONSDAG

Idag hade jag en sån dag då jag städade och tvättade tvätt men kom ingen vart alls.. Så fick jag nog och lät allt bara vara. Åkte istället hem till svärföräldrarna på en fika med barnen. Efter fikat så tänkte jag äsch vi kör till Jysk och handlar. La båda barnen på något sätt i resevagnen och gick in. Det är riktigt sällan jag har ork att besöka affärer med båda samtidigt helt ensam pga att Meryem är en rymmare och får lätt utbrott. Men denna gången gick det bra. Köpte klar vaxduk så nu är mitt marmorbord skyddat. Alla tips om hur man får bort fläckar mottages!

Nu sitter jag här och dricker mitt goda te. Imorgon får vi besök, ändå från Bosnien! Mannens kusin är på besök och imorgon ska alla samlas hos oss:)

Älskar matgruppen! Trots att matta och gardiner är på plats är inte rummet komplett. Blir man någonsin klar?!

En tavellist ska upp på väggen så att jag enkelt kan byta tavlor och lägga till dekor. Tröttnar väldigt lätt så en tavellist kändes lämpligt. Gardinerna ska kortas ned och en till ljuskälla ska köpas in. Detta rum vetter mot norr och behöver mer arbetsbelysning speciellt nu när det är mörkt innan 16:00...

Sov gott<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229