MIN VECKA

Veckan började hos Mirre. Deras hus är så fantastiskt. Älskar allt med det. Hon är konstnär och har en sån fantastisk känsla för inredning. Hon hade smörgåstårta OCH budapestbakelse. Mina två favoriter. Sen fick jag en T-shirt också...En bättre måndag helt enkelt!

Tisdagen spenderades utomhus från 14:00-17:00 med Sabina och hennes barn som nu är bra vänner med mina små. Hur underbart är det inte när ens barn kommer fint överens? Hennes son är snart 4 år och lekte så fint och försiktigt med min Aisha 8 månader. Emellanåt gick vi in till biblioteket och besökte någon affär snabbt. Meryem och Nadia möblerade om där inne, hahaha!! Men mest var i Stadsparken i det härliga kalla vädret. Det blåste jättemycket men barnen sov gott sen.

I onsdags var jag och shoppade med Amanda och Mirela. Man kan väl säga att vi tömde H&m...... haha!. Närbild på min midjeväska. Så smidigt att ha mobilen där, love it. Andra bilden är bilden på shoppingen....

Torsdag var Meryem lite varm och jättetrött så hon fick stanna hemma från föris och vi myste hemma istället. Fredags var vi på besök hos faster Aida som fått nya soffor..... dem var supersnygga verkligen! När vi väl var där fick jag ett samtal från E om att han skrivit på kontrakt och bytt jobb. Så detta firade vi lördag med tårta och hans syster och föräldrar kom förbi. Efter det gick han på inflyttningsfest hos en kollega och vi hade tjejkväll hemma. Jag såg fram emot en kväll bara för mig själv, skulle somna barnen tidigt.... De somnade 22.30.....haha! Bild nedan på hennes soffa och mumsiga fikat hemma hos henne. Sedan bilder från mitt kök som var rent för en gångs skull:)

Nästa gång får jag blogga oftare så att inläggen blir lite mindre men ville få med denna härliga vecka:)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229