​Hej gänget i helgen har jag haft det underbart. jag har tältat tillsammans med familjen och sprungit 3 tävlingar. hela helgen har varit fantastisk. på fredagen var det medeldistans. det var jätte rolig bana och jag hade bra fart i skogen och jag fick till ett riktigt bra lopp. då jag sluttade som etta. på lördagen var det medeldistans igen jag bommade lite till kontroll 2 men rätade till misstaget och vann. på söndagen var det långdistans det var en väldigt tuff bana med stora myrar att springa på kände mig stark i löpningen och jag kom in i min egen orientering. jag tryckte på enda in och jag vann med endast en sekund kändes skönt att avsluta veckan med en tredje seger .

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej gänget !

idag har jag varit i ockelbo, på Gäveränge skola . det var en bra bana och mycket vägvalsalternativ. jag försökte att hålla ett bra tempo och inte missa så mycket... och det klarade jag ganska bra. det kändes skönt att springa av benen inför Gästrikecupen imorgon som går i Gävle. hoppas att jag får till det lika bra som jag fick idag på träning. 

Likes

Comments

Ikväll har det vart DM sprint i Hofors. När jag kom ditt såg det ut som om det skulle bli en fin tävling... Men jag blev faktiskt lite besviken på arrangörerna. Det var nästan bara åker så det var väldigt enkelt och lättlöpt. Mitt lopp gick bra jag missade nästan ingenting, förutom att jag tvekade på ett fåtal kontroller. Jag sprang på i bra fart och gjorde ett bra lopp så det räckte till dm guld. Kändes skönt att ta hem ett dm i sprint eftersom det är den gren som jag har tuffast i .Jag har haft lite problem i vaden dom senaste dagarna så jag har inte kunnat tränat något men nu känns det bättre.

Likes

Comments

Idag har jag nog vart på den kallaste tävlingen någonsin. Det regnade och snöade och det var iskallt. Mitt lopp gick sådär, jag gick bra hela banan fram till näst sista, då jag bommade en punkthöjd som satt i kanten av ett grönområde då jag tappade ca 1 minut. Jag blev 2 a totalt men jag är nöjd ändå. 

Likes

Comments

Hallå allihopa. Idag har dagen varit lång, jag gjorde ett nästan prick fritt lopp, bara de att jag tappade lite på ett berg i slutet av banan då jag tog ett litet tokigt vägval till sjätte kontrollen. Men jag är ändå nöjd över mitt lopp och jag slutade som trea 59 sekunder bakom segraren. Det var väldigt kuperat och det var fin skog med mycket små ängar. Nu ska jag spela fotboll med lillebrorsan på campingen och sedan äta något gott till middag.. tror att vi ska åka ner på stan i Rättvik och käka pizza,....I morgon är det lång distans det skulle bli snö och regn imorgon så hoppas att det passar mig bra.

Likes

Comments

Idag blev det en lyckad dag på dagens medeldistans. det var Sätterbygdens Ok som arrangerade upplagan av Swedish league.Jag har vart lite förkyld under veckan så jag har inte kunnat tränat något under veckan. Men trots lite tung hals så fick jag till ett kanon lopp, bommade lite till andra kontrollen men annars gick det riktigt bra. jag ledde loppet ända fram till näst sista kontrollen men det var väldigt jämt så jag tappade lite på slutet. Jag blev 3a.... 1 SEK från 2an och jag var 5 SEK från 1 an . Kändes surt att vara så nära både ettan och tvåan. men det blev iallafall pallen. Nu så sitter jag i en stuga på Rättviks camping och kollar på let´s dance och spelar kort med mamma pappa och lillebror olle....Hoppas jag vinner för jag är så dålig förlorare. Nu ser jag fram emot morgondagens medeldistans, då jag hoppas på ett lika bra lopp som jag gjorde idag.😊

Likes

Comments

I helgen har det varit en av den roligaste helgen på länge. jag hade väntat hela våren på att springa mitt första 10 mila. det gick bra för vårat lag och vi slutade som 174. jag ska tacka hela laget som gjorde en sådan bra stafett.själv sprang jag sista sträckan, jag fick gå ut som 208,och sedan hämtade jag igen 32 placeringar. jag missade ca 2 min till 9e kontrollen men annars gick det väldigt bra. jag är nöjd över mitt lopp så det är huvudsaken . sedan efter loppet åkte vi hem och var vaken hela natten och kollade på den stora 10 mila kaveln. IFK Göteborg vann efter en lång natts orientering. nu ska jag återhämta mig inför nästa vecka som blir som vanligt massor av orientering. 

Likes

Comments

Idag var det storvikssprinten. Det gick bra för både mig och hela klubben som gjorde en fin insats framförallt av alla ungdomar. Mitt lopp gick bra,jag fick till ett bom fritt lopp och jag vann på tiden 9.01.det var väldigt snabblöpt så det blev en snabba tider. kändes skönt med en till Gästrikecup seger. nu ska jag vila imorgon och sedan bir det tio mila på lördag. ser fram imot en toppen helg i uppsala.

Likes

Comments

hej allihopa!!

idag var det träning i Lingbo. jag sprang fyra banor för att det var så kul. blev totalt ca 7km. jag ska tacka Pelle som gjorde så fina sprint banor. min träning gick bra och jag hade bra fart i löpningen,kändes som en bra träning inför gästrikecupen på torsdag.  

Likes

Comments

​På dagens långdistans gick det inte lika bra som på gårdagens medeldistans. Jag bommade ca 50. SEK till andra kontrollen och jag var rejält utmatad när jag kom i mål. Banan var enkel och det var nästan bara löpning efter väg. det passade inte riktigt mig men det blev iallafall en andra plats.Just nu sitter jag hemma framför ocad och lägger banor och bara chillar. nu blir det villa imorgon och sedan blir det sprint träning i Lingbo på ny inritad karta.

Likes

Comments