Hej! Ni undrar säkert vad jag menar med rubriken och det ska jag berätta. Min bästa vän @superbine124 som jag känt i mer än 10år mår inte bra just nu. Hon är värd att må bra och att må bättre än vad hon gör nu!

Jag kan bara genom text, bilder och telefonsamtal se/höra/märka att hon inte mår bra å det gör mig så ledsen. Att se sin bästa vän som man älskar må såhär är otroligt svårt och att samtidigt sitta på en annan plats utan att kunna göra någonting förutom att stötta är otroligt jobbigt. Det är klart att jag visar att jag finns här och stöttar henne i vått och torrt och det hoppas jag hon vet att jag gör och vill också men jag önskar så att jag kunde göra något mer. 

Sen är det någon som lyckats ta sig in på min blogg å skrivit skit om min bästa vän, förstår inte hur eller varför för @superbine124 är helt underbar och är värd så mycket bättre 💕💕

Jag skriver detta för att jag vill visa för min bästa vän att jag finns här och stöttar henne i vått och torrt. 

@superbine124 Du är en otroligt underbar och omtänksam människa, glöm aldrig det!💕💕

Gå gärna in å läs å följ hennes blogg @superbine124, gilla hennes inlägg och ge henne så mycket stöd och kärlek ni bara kan, för det behöver hon just nu eftersom hon inte mår bra❤ 

💕💕Sprid kärlek istället för hat💕💕

Tänkte även klämma in lite om min dag i detta inlägg. Idag är jag fortsatt sjuk men jag har lyckats få i mig lite mat iallafall, mer än tidigare dagar denna vecka. Mitt mål var att kunna vara me på träningen på söndag men det lär väl inte bli så med tanke på att jag ätit väldigt dåligt hela veckan på grund av att jag blev sjuk. Idag har jag åtminstone lyckats tvinga i mig mat så vi får hoppas jag blir frisk snart. Annars idag har jag väl bara vilat, sett lite på youtube, målat litegrann, tagit hand om våra två hundar varav en löper just nu, vilket gör att man måste följa me dem ut var för sig. Sedan har jag även sett på en serie typ. Annars har väl dagen sett ut lite som alla sjukdagar vanligtvis gör, sängliggandes eller gå till soffan och försöka få i mig mat, bara vila.

Hoppas inte detta inlägg blev för långt nu men jag ville verkligen få ur mig allt.

Vill bara påminna er om att läsa, följa, gilla och ge massa kärlek till henne på hennes blogg @superbine124❤ Sprid kärlek till henne, hon behöver det!💖

Återigen en uprepandes mening men det är så viktigt och nu när en så pass nära person till mig behöver det så känner jag att jag måste nämnde det fler än en gång, det är ju så otroligt viktigt:💕💕Sprid kärlek istället för hat💕💕

Ha det så bra och sköt om er, så hörs vi! ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, just nu sitter jag hemma sjuk men det är inte det detta inlägg ska handla om, utan jag tänkte att detta inlägg ska handla om nyårshelgen för nu är det ju nytt år och jag jag tycker att jag tillsammans med min bästa vän, hennes kille och min kille firade in det nya året väldigt bra.

I fredags var jag på phb (piteå havsbad) tillsammans med min bästa vän, hennes kille, min kille och en till som jag träffat några gånger via min bästis å hennes kille och vi fem badade och hade jättekul. Sedan for jag, min bästa vän, hennes kille och min kille vidare hem till mig och hade det jättekul. De sov här från fredag till måndag. Under helgen spelade vi A-Ö, med andra ord, kort och Wii och vi pratade, skrattade och hade jätteroligt.

Vi firade även in det nya året här tillsammans, så under eftermiddagen/kvällen på nyårsafton klädde vi upp oss, jag fixade min bästa väns hår och vi fyra åt supergod middag och efterrätt. Hela nyår var jätterolig och vid tolvslaget gick vi ut mot vägen härute för att se fyrverkerierna och tända våra tomtebloss och fira in det nya året.

Det här var ett alldeles underbart avslut på 2017 och underbar början på 2018.

Jag tänkte dela me mig av lite bilder, jag tog inte särskilt många bilder själv utan jag tog bara 2 bilder på maten och på frisyrer jag gjort under helgen. Just därför lånade jag bilder av min bästa vän och min kille.

Ni får ha det så bra och sköt om er, så hörs vi! <3

Likes

Comments

​Hej, jag heter Erika och är ifrån Piteå.. Här på bloggen kommer jag skriva mycket om min vardag och vad jag gör om dagarna. Jag är väldigt intresserad av musik och håller på med Cheerleading så något inlägg lär väl handla om det också men främst kommer det som sagt handla om min vardag och vad jag gör. Jag kommer uppdatera så mycket jag kan och när jag har något att skriva om., 

Jag hoppas inte detta inlägg var för tjorvigt eller något sånt men det första inlägget brukar väl vara lite svårt att skriva. 

Ha det så bra och sköt om er, så hörs vi <3

Likes

Comments