Det här med att "förlora" oskulden. Varför är det en så jädra stor grej?Att ha sex för fösta gången. Varför ska det vara så fint och speciellt när det alla andra gånger efter det inte spelar någon roll hur, var eller när det sker? VARFÖR? Varför ska någon annan bry sig om hur jag blir av med oskulden? Om det är som på film som en del tjejer drömmer om eller om jag är bunden i källaren (som jag själv föredrar...)? Det viktigaste är väl ändå att det känns bra för mig?

Sedan uttrycket "att förlora oskulden". Vad fan finns det att förlora? Ser bara saker att vinna för att vara ärlig; njutning, orgasm, nya erfarenheter... VAD ÄR DET DU FÖRLORAR EGENTLIGEN? Ha sex hur, var och när du vill. Låt inte samhället bestämma över dig. Det tänker i alla fall inte jag.

Bilder: Filmen LOL /// sexandsubmission.com

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

"Rough sex", hårt sex... Herregud vad hett. Detta är en av de sexigaste sakerna jag känner till. Särskilt när den undergivne blir strypt precis lagom hårt för att ha svårt att andas men fortfarande får luft... Det rough sex jag tänder på är det som går ut på att en tar kontrollen och egentligen gör vad den vill med den andra personen, och den andre personen känner detta. Att den känner sig maktlös. Maktlös... Vilket mäktigt ord.

Som man läser: dominant88.tumblr.com, forum.literotica.com, tumbex.com, dominant88.tumblr.com

Likes

Comments

Om någon har hittat min beskrivning (om inte så finns den i menyn till vänster) så kanske ni har sett att jag har skrivit följande stycke: "Många saker är skeva här i världen. Bilden på sex, BDSM och kvinnans roll i de båda är några av dem". Innan någon lyckas misstolka detta vill jag förklara exakt vad det är i bilden på kvinnans roll i BDSM som är skevt.

Om någon har sett filmen 50 shades of Grey, eller läst böckerna, men jag har enbart sett filmen, så har ni ett hum om vad BDSM är. Men inte mer än så. I filmen framställs Anastasia som ett offer som behandlas orättvist och Cristian som någon som utnyttjar och behandlar Anastasia som skräp...

Well, där har ni den skeva bilden på BDSM. Det är inte så. De allra flesta undergivna inom hela BDSM-kulturen är där frivilligt. Jag vill vara undergiven. Jag vill att någon annan ska dominera mig. Jag vill bli bunden, straffad, belönad... Allt det där vill jag göra frivilligt. Feminism är en bra grej, men förstår man inte BDSM-kulturen så ska man inte lägga sig i den.

Så om du ser en bunden kvinna (eller man) någon gång och någon annan som "utnyttjar" henne, tänk då en extra gång innan du börjar tänka hur fel det är. Du får gärna tycka att det är fel, men de båda är (förhoppningsvis) där frivilligt, so no need to anmäla kontot på Instagram eller liknande...

Bilder (vänster till höger): sex.com, bdsmcafe.com, sexandsubmission.org

Likes

Comments

Den här bloggen har jag skapat främst för min egen skull, men även för samhällets. Jag är en tjej på 15 år och jag har under några år levt i förnekelse skulle man väl kunna säga. Jag har nämligen en grej för BDSM, att vara undergiven, maktlös... Jag har aldrig testat det (än), men jag har vetat om att jag gillar det i några år nu.

I lika många år som jag vetat detta har jag hållit det för mig själv. Människor berättar hela tiden indirekt för mig hur fel och sjukt det är, vilket gör att jag känner att jag inte kan prata om detta med någon. Men nu idag fick det vara nog. Jag kände ett behov av att prata öppet om detta, därav denna blogg.

Så här kommer ni framöver att hitta några av mina innersta tankar. Min vision är dock att alla som vill ska kunna vara delaktiga i den här bloggen. Om det är någonting just du tycker att jag ska ta upp, tveka inte att lämna en kommentar. Jag är inte här för att döma och jag kommer absolut inte hänga ut någon på något sätt. Här är allt okej.

Om du har frågor så får du som sagt gärna lämna en kommentar eller skicka ett mejl till erotikablogg@hotmail.com så ska jag göra mitt bästa för att besvara dem. Välkommen till Erotika!

Bild: hetedikkuszob.blog.hu

Likes

Comments