Instagram emmaernemarInstagram emmaernemarInstagram emmaernemarInstagram emmaernemarInstagram emmaernemarInstagram emmaernemarInstagram emmaernemar

Läkare, och höst

Att hitta tiden, jag vill ju verkligen få till detta med bloggen men känner jag inte riktigt har tiden till det, men det blir iaf minst ett inlägg om dagen på Instagram.


Vi kämpar ju än med Hannah och pasientnämden är inblandad mu loggade jag in på henne journal för att bara kolla och då har läkaren hon haft skrivit att han har fått boka en tid hos en annan läkare snabbt för vi inte är nöjda med läkaren hon haft.


Nej vi är inte nöjda, eller det vet vi ju inte med tanke på att hon har gått hos honom sedan i april och gubben har träffat Hannah 1 gång sedan dess och tagit massa prover som han säger är bra men andra läkare säger avviker lite inte mycket men lite.

Vi skulle även få en tid efter sommaren har inte hänt än. från idag då när han gjorde denna anteckningen.

Båda Bella och. Hannar har varit sjuka och hemma från förskolan dessa två senaste veckorna. Bella som typ aldrog är sjuk men ändå varit hämning sista tiden, så hon ska lämna stick i fingret i morgon nere på vc. För att kolla blodsockret och blodvärdet.

Även Hannah ska till vc imorgon då hon haft feber i över en vecka ( högre än vanligt ) hon brukar ju ha i typ 2-3 dagar feberfria 1-2dagar sen feber igen nu har den varit konstant sedan förra veckan någon gång så behöver läkarintyg till försäkringskassan. Hon kan liksom inte gå när hon ligger på 38,5 i temp...


Men förutom detta flyter livet på okej för mig ä mycket och kul med jobb och för jonas är det en helt annan historia och jag säger bara en sak, kan du inte vara chef se dina begränsningar och ta reda på lagar och regler för det är så ocharmigt med en chef som bara leker den har en massa makt och noll koll på hur läget är alls.


Men till helgen, jag jobbade sen blev det en tur till katrinetorps gråd vilket var super mysigt. Hösten har tittat ner och Skåne och detta en en favorit årstiden enligt mig när regnet faller, träden byter färg och man kan ha massvis med levande ljus och bara njuta som alltid.


Puss Ernemar

Gillar

Kommentarer