Instagram emmaernemarInstagram emmaernemarInstagram emmaernemarInstagram emmaernemarInstagram emmaernemarInstagram emmaernemarInstagram emmaernemar

Julmarknad nästa

Idag blir det julmarknad med Mia och Richard. Bellas första julmarknad. Ska bli super mysigt. Det är på örenässlott dom har marknad så vi får väl se hur den ät. Har aldrig varit på deras julmarknad innan.

Bella har varit feber fri sen 15.00 igår. Så det är tippen. Nu sitter hon och sover här i bilen. Och givetvis strömmar det julmusik ur högtalarna.

Jag är ju verkligen en julnörd och älskar i princip allt som hör julen till. Men sen är jag även den att innan nyår skall julen vara nere då man ska kunna dekorera och pynta snyggt till nyår.
Men tillbaka till julen. Jag tycker verkligen det är den bästa årstiden/högtiden utan tvekan. Jag verkligen längtar tills vi får höra julmusik på jobb och får börja slå in alla julklapparna. Och tills vi själv får slå in massa julklappar hemma. Då vi har katter som äter snöre och så lägger vi alla julklappar i en säck vilket jag tycker ser helt underbart mysigt ut där vid granen.

Ett av bästa minne när man bodde hemma är utan tvekan till lucia när mamma värmer varm choklad, lussebullar och julmusiken är igång. Den känslan att vakna till är svår slagen.

Puss Emma


Puss Ernemar

Gillar

Kommentarer