Instagram emmaernemarInstagram emmaernemarInstagram emmaernemarInstagram emmaernemarInstagram emmaernemarInstagram emmaernemarInstagram emmaernemar

Det där med människor

Funderingar kring detta med människor. Jag anser ju att man träffar alla människor man stöter på av en anledning. Så ser jag på livet i allmänhet.

Men jag har möt många människor dom sista åren som jag för 10-15 år sen inte skulle prata med och antagligen avskytt.

Det är så häftigt hur man som äldre lär sig gilla och tycker dessa människorna är helt underbara istället för vad man hade tyckt om dom för flera åt sedan.

Och sen att man faktiskt ser alla människor som människor och att alla har sina brister och bra sidor och accepterar dessa.

Något jag alltid lovat mig själv att göra och som jag faktiskt alltid gör och detta säger jag med handen på hjärta. Jag dömmer ALDRIG en människa jag inte känner eller pratat med. Jag vet inte hur den människan är, jag vet inte vad den människan går igenom och jag vet inte hur den människan mår.
Sen ja jag dömmer efter de, jag gillar verkligen inte alla människor men jag respekterar dom för vilka dom är.

Jag kan helt ärligt säga att jag kan ta ganska illa vid mig när folk dömmer innan dom vet hur personen är och har pratat med den. Jag anser att man ska gå in med en nolla i sinnet alltså att man är helt nollställd när man träffar nya människor.

Jag kan nog säga helt ärligt att jag är nog inte den bästa på att ge första intrycket när jag träffar någon privat. Jag är väldigt blyg (ni som känner mig jag vet vad ni tänker och jo jag är blyg) när jag träffar nya människor eller för att vara ärlig jag är livrädd och tycket det är skit jobbigt. Samtidigt som jag tycker det är grymt kul att träffa nya människor. Men jag kollar in människor och så och jag pratar jätte gärna om någon börjar prata med mig. Därav tänker jag att många dömmer mig första gången dom träffar mig om dom inte pratat med mig.

Men ja helt ärligt jag gillar människor och jag gillar nya människor, jag tycker det är kul och intressant att höra om andras liv och historia. Alla människor är ju en levande historie bok med en unik historia. Bara de liksom.

Men tillbaka igen till början visst är det ändå lite häftigt hut man ändrad som människa och faktiskt gillar människor man inte skulle gilla gör flera år se .

Halv flummigt inlägget men ibland blir det så

Bjuder på lite egobilder

Puss Emma


Puss Ernemar

Gillar

Kommentarer

Folk har så lätt för att döma idag innan de känner personen!
sofiawerlin.se/
ernemar
ernemar,
Ja det är ju tyvärr de. Himla synd
nouw.com/ernemar