Instagram emmaernemarInstagram emmaernemarInstagram emmaernemarInstagram emmaernemarInstagram emmaernemarInstagram emmaernemarInstagram emmaernemar

Bloggat från min mobil

Förmånen att ha lille bror med familj nära är att det blev frulle där hemma idag. Barnen leker med varandra och vi sitter och pratar om allt och inget.
Väldigt kul att även flickorna leker så bra och dom alla ”tar hand” om Hannah. Dock har vi ju sagt att dom blir en farlig trio som stora och Bella och Gabbi ja, två tuffa brudar ingen trampar på. Även väldigt kul att se att Elin med tycker om små tjejerna och leker massa med dom.

Jag kan dock säga att jag sov väldigt länge idag så vi var inte där från vid 11tiden. Men väldigt trevlig

När vi kom hem tog det bara en liten stund så dök farmor, farfar och sansa upp och Bella somnade i vagnen. Hon har för övrigt haft ett jävla humör dom sista dagarna mest bara piper och gnäller. Vi har försökt få fram från henne om hon mår dåligt eller har ont någonstans men ikke. Menmen är väl en period bara ❤️

Jag satt även och målade lite och det ville Bella med så blev lite målande ihop. Och jag målade en hel del själv.

Nu måste jag fråga ni som målar/ritat vad gör ni med det ni målat/ritat?
Nu har jag dock målat några som åker upp på flickornas rum men har ju massa annat. Kastar känns liksom så konstigt men ha dom uppe nää det känner jag inte för.

Men ja mycket målande för mig under kvällen idag. Har noll stubin med flickorna för tillfället eller ja allt om jag ska vara ärlig så behöver bara detta med att sitta och bara vara utan att tänka.
Blir lite som terapi precis som nu att blogga, jag målar av det eller så skriver jag av det hela.


Puss Ernemar

Gillar

Kommentarer