Heeeeeej!
I fredags blev de grillning när jag och Simon hade cyklat hem från jobbet, finns inget bättre än grillat 😍
Lördags hjälpte han min pappa med att klyva ved och lite sånt tråkigt, så jag och Kajsa passade på att hoppa upp på varsin häst så blev de mysig ridtur i skogen i solen. När vi var tillbaka körde Kajsa lite hoppning med Fabio och jag tränade lite med Timber. Vi öppnade poolen igår också så nu ska den städas och fyllas innan man kan bada 😀
Idag tog jag och Simon sovmorgon, nu är vi hemma hos han. Fast han åkte och tränade själv, jag är fortfarande förkyld och klen i kroppen. Så vilar idag.
Om en stund ska vi åka och fira Simons systers sambo. Ikväll blir det lugnt, film och glass.
Slänger in några bilder från helgen

Likes

Comments

Hej & sorry för dålig uppdatering.
Jobbat hela veckan, efter det har jag & Simon tränat och sovit för båda har jobbat. Åkte till stan i onsdags också där Simon väntade, för jag och han skulle va barnvakt till Agnes och Leon & det var sånt toppenväder så vi åkte till friadalen! Just nu sitter jag på dagis och kollar på film med alla barnen. Mår inte alls bra idag, pollen har börjat komma fram så jättesnorig det rinner och svider i ögonen, ont i huvudet & är hängig.
Menmen, slutar 17. Då ska jag och Simon cykla hem till han, han är och jobbar på en förskola idag också.
Så ska vi väl köpa med oss lite gott och åka hem till mig ikväll och mysa.
Helgen vet jag inte vad vi sk
a hitta på. :)

Likes

Comments

Godmorgon för de flesta?
Idag är jag på favoritstället & jobbar, som de flesta andra dagarna med haha.. tog cykeln från Simon ner till dagis i morse. Skönt att börja cykla igen nu när träningen är igång så bra med! Jobbar till 17 idag sen ska jag trampa hem till Simon så vet jag inte om det blir gymmet ikväll eller om vi tar vilodag.
Just nu har jag vilan med de små barnen. :)
Ha det fint sålän
ge!

Likes

Comments

Heeeej igen!
Nu är jag hemma hos Simon & väntar på att han ska komma hem från Malmö, han har varit där under dagen och fiskat. Så jag har haft bebismys som jag skrev i förra inlägget. När han kommer ska vi göra varma mackor och fortsätta kolla på älskade andra avenyn. Myyys!

Likes

Comments

Har bloggat för ett bra tagsen när nouw hette nattstad, men hade aldrig något att blogga om. Men nu händer det mer saker i mitt liv så tänkte börja nu på denna bloggen istället.
Ska fixa design och header senare ikväll för har ingen dator i närheten.
Så det dyker säkert upp något inlägg under dagen för nu ska jag ha bebismys :)

Likes

Comments