Hej! och nej detta ska inte bli ett dramatiskt inlägg.

Jag har den senaste tiden haft svårt hur jag ska komma igång igen med bloggande. Kind of tappat motivationen. Min datorn krånglar, ena sekunden funkar den andra sekunden fryser den och så får man starta om den så även det gör att det är svårt att blogga så om jag nu kommer igång igen, vilket jag hoppas på att jag gör så kommer det kanske bli så att jag bloggar mycket via mobilen. Hoppas dock att det ej kommer behövas.

Just nu söker jag jobb går väl långsamt framåt men bättre än inget iallafall och är snart klar med mattekursen vilket gör att jag ska söka till matte 3.

För nån månad sedan gick min Guess väska sönder, första gången jag använde den när jag kom hem ifrån Kenya. Hade endast använt den 3 gånger tidigare så fick kontakta företaget jag köpte den från och skicka tillbaka den. Dock kunde jag köpa en ny då jag fick pegarna tillbaka och självklart blev det en Guess igen. Inte vågat börja använda den trots att jag ser fram emot att göra det.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har inte gjort alls mycket idag.
Hängde med pappa och mamma till kista och kom hem med nya skor och svarta också, vilket har behövts då jag bara har vita och ett par rosa idrotts skor som jag blivit tvungen att använda till vardags pga regn, lera med mera (vill ju inte att mina vita ska bli bruna snabbt, trots att jag redan nu skulle behöva tvätta dem). Blev även ett par sulor till.

Blev iallafall jätte nöjd och sedan blev jag lite glad för det är skor som mamma valde ut åt mig.

Likes

Comments

Jag har ända sedan jag varit liten haft ett intresse för Asien mest inriktad på Japan och Sydkorea.

Vet inte varför det har helt enkelt bara funnits där. Jag satt precis och tänkte något som jag alltid brukar säga till mina närmsta, att trenderna sätts igång där först. Detta kanske är några vissa kommer hålla med om men även många som inte kommer det. Jag har koll på både Asiens sida av jordklotet, Amerikas sida och of course den sidan som tillhör Sverige(Europa), samt afrika då eller den lilla delen där vi har huset men strunt samma inte det jag ska prata om.

Orsaken till varför jag tar upp detta är för att jag alltid undrat varför folk reagerar på saker som alltid bara funnits där. Exempel är att jag reagerade stort när selfiepinnen kom till västvärlden för jag visste redan om denna tekniska pryl innan den blev så populär för att den redan existerade - just precis i asien. Samma sak gäller mode med mera. Crop tops, 90-tals grunge och den så kallade chokern har varit populär länge.. men bara för att man inte uppmärksammat Asien utan endast USA och våran västvärld så vet vi inte om det förräns någon annan från västvärlden upptäcker det och gör det stort, "nytt" och internationellt.

De senaste åren har även den gamla polaroid kameran blivit åter populär och många inför skaffar den. Jag har en men inte pga Usa och andra delar av Västvärlden utan jag skaffade en för att jag såg på koreanska program- så kallade k-dramas, följde k-pop grupper och artister där och följde även mycket av de japanska programmen också. Och jag kan säga att det var svårt att hitta dem och skaffa dem. Jag hade dock tur att det fanns en liten butik i gamla stan som sålde dem så att jag kunde få en i födelsedags present, blev typ överlycklig när jag öppnade paketet och såg kartongen titta fram.

Som jag sa tidigare många kanske inte håller med mig men jag tror de jag känner som har samma intresse som mig med k-pop, k-dramas eller j-pop, -jdramas, Asien med mera, kan känna igen det om man tänker väldigt väldigt noga. Inget blir upptäckt om inte västvärlden, då i min mening USA upptäcker det "först"

Till exempel tänk gangnam style, PSY hade inte blivit så stor om vi i västvärlden inte lyssnat på den låten.


Likes

Comments

Snart är det många, om inte några som redan gjort det. Gått och lagt sig för att sova.

Just nu ligger jag och relaxar i sängen. Har svårt att bestämma om jag ska sova eller inte än...
Idag fixade jag lite mer i mitt rum tog bort små grejer som jag känner att jag inte vill ha, eller tar onödig plats just nu.  Sedan vid två tiden hade jag matte lektion och vi hade inge test vilket var så sjukt skönt. Vanligt vis har vi test varje torsdag men denna gång kunde varit undantag på grund av att vi hade två test förra veckan.
Jag har börjat med att promenera hem från centrum tar ca 21 min i min takt och beroende vilken väg man tar. Dock tar jag bussen upp... jag vet lite fuskigt.  Men det gör jag bland annat för atg jag är ganska lat av mig och dålig på att röra mig så jag tänkte, promenerar jag hem så rör jag mig åtminstone lite på mig. Jag kan dock säga att jag har lite träningsvärk vilket ändå är lite najs. Har trappor hemma så jag springer ju upp och ner för dem varje dag men är alltid bra med en riktig ordentlig promenad med friskluft.

Jag glömde även nämna igår att jag beställt hem lite kläder eller tröjor rättare sagt från nelly och nakd. Kändes att det behövdes nu när hösten kommer att jag behövde lite långärmat då jag har en sån tendens att frysa + att jag bara inprincip bara har linnen och T-shirts. Kan visa er dem sen när väl paketen dyker upp men förvarning allt är svart ( I love black ~vem älskar inte svart?).

Likes

Comments

Vaknade runt tio i åtta med huvudvärk. Vet inte vad jag gjorde igår men helt plötsligt fick jag huvudvärk igår kväll och nu har det hållit i sig.

Igår kväll började jag lite impuls artat rensa lite i mitt rum trots att jag tänkte plugga lite men istället rensade jag ut grejer från bokhyllan som jag vill ta ner och affischer som jag hade uppe på väggen vid min säng och jag kan ärligt talat säga att det känns redan ganska tomt. 

Jag känner att jag har så sjukt mycket grejer som jag vill lägga undan för att jag just nu känner att jag inte har någon användning för dem. Inte tills jag flyttat hemifrån iallafall. 

Nu ska jag kolla om jag hittar något intressant att kolla på och, eller plugga lite vilket skulle behövas har dock lättare konstigt nog att koncentrera mig om jag gör något annat samtidigt don't know why men så är det. Likes

Comments

Idag är jag allmänt uttråkad, ska snart dock iväg på matte lektionen. Jag gör ärligt talat inte så mycket på dagarna vilket är både skönt men ändå inte. Här ute där jag bor finns heller inte så mycket att göra och de flesta jag känner studerar heltid, har flyttat eller ska flytta, eller jobbar hel eller deltid... så man är ju ganska ensam om dagarna sedan har man ju ytterligare problem... Jag studerar bara en kurs vilket resulterar i no money.. men får dra igång med jobb sökande haha.. usch

Now we're leaving that topic.. dock tror jag ändå det är många som känner igen sig.

Jag har alltid varit sugen på att flytta och mina föräldrar med(och har väl typ försökt pusha dem också trots att jag mest vill hitta ett jobb och kunna flytta hemifrån men sedan så har inte alla som jag och har tur att få bo hemma så länge som möjligt. Min pappa vill typ inte ens att jag ska flytta hemifrån haha). Men det har iallafall inte blivit av pga att vi bygger hus nere i kenya( my second home) som snart är klart.

Jag har iallafall blivit riktigt sugen på att göra om hela mitt rum.. om det blir så att vi inte flyttar. Mitt rum är praktiskt taget ett sovrum och vardagsrum i ett men trots att det är stort känner jag att det skulle behövas en stor förändring + att det börjar kännas litet. Jag menar, att ha ett rum som sett likadant ut sedan man var tolv... ja det säger ju sig själv man ändrar ju lite på sin smak och stil medans man växer och jag tycker definitivt inte samma som då. Så något jag hoppas på att få göra är att göra om rummet om det blir så att vi stannar här ett tag till...

Förresten var på Aquariat med min underbara vän Moa igår. Det var sjukt fint och faktiskt intressant.Likes

Comments

​Jag har inte varit så särskilt aktiv här på bloggen de senaste månaderna och jag kan säga att mycket har hänt. 

Jag tog studenten i juni och ärligt talat kan jag fortfarande inte fatta det. Två veckor efter åkte jag iväg på semester till Kenya, där min familj bygger hus. 

Nu är jag tillbaka till det vanliga livet trots att det är mycket som förändrats. Jag har börjat en matte kurs för att jag inte riktigt vet vad jag vill plugga till... men man brukar ju säga att man har hela livet på sig då till och med de som jobbat länge inte alltid är hundra på vad de vill jobba med, man måste helt enkelt testa sig fram men det gäller att ha tålamod och egentligen vem har det? Inte jag iallafall än så länge.

Mycket av tiden i sommar trots att jag varit bortrest, har gått åt att fundera på vad jag vill göra. Plugga vidare med musik på folkhögskola, plugga till barnmorska , psykolog eller musikterapeut men till och med det är jag inte ens säker på. 

Det känns lite fortfarande som dagen efter studenten lite för att man inte vet vad som kommer hända de kommande månaderna eller varför inte om ett år(skrämmande). Jag tror ändå att det är många som har liknande funderingar så jag är ändå på ett sätt glad över att veta att jag inte är ensam. 

Nu är sommaren över iallafall och hösten träder sig fram vi får helt enkelt se vad som väntar en. 

Likes

Comments

Igår hela dagen var jag och gjorde högskoleprovet.
Det var lite läskigt då jag är sjukt dålig på matte och obekväm med folk jag inte känner men det gick ändå rätt bra för att vara första gången och trots att jag vet att jag inte kommer få världens bästa resultat men nu vet jag hur det är uppbyggt iallafall.

Chansade jätte mycket på matte delen haha men ja vad gör man inte, får inga minus poäng så.

Just nu sitter jag med typ gul rött hår då jag blekt utväxten och ska fylla i färgen i håret.. så utvättat. Vet att jag varit dålig med bloggen och ska försöka bättre mig trots att det är mycket nu när vi mer och mer börjar närma oss studenten. Kan inte fatta att det är typ 2 månader kvar! LÄNGTAR!
Inte bara det att man slutar skolan utan även att jag får mer tid, the life starts for real typ! Ska dock plugga matte 2 efter men det går snabbt nu ska jag tillbaka till färgningen så bye bye på er!

Likes

Comments

Hej hej alla läsare!

Jag har ju tyvärr inte bloggat på ca 1vecka och inte heller följt det jag sagt att jag ska göra osv.. Det finns sina orsaker till det.

Jag har ju bland annat varit sjuk, mår väl hyggligt bra förutom att förkylning är kvar, hosta samt nästäppa och anfåddhet även när jag promenerar ganska jobbigt. Brukar vanligtvis ha dans på tisdagar men idag sa min kropp helt enkelt nej, var knappt så jag palla med skolan.

Jag har bland annat haft lite svårigheter med ryggen framför allt där svanskotan sitter pga att jag ramla under intensivveckan innan premiären slog i en lampa som satt på en sånndär lamp pelare som brukar finnas på scenen (lamporna där har ganska farliga kanter och som tur slog jag ej i huvudet).
Trodde det hade blivit bättre men som det ser ut nu kanske jag ska gå till läkaren och  kolla upp det då det känns av ibland. Det gör inte ont eller så men det känns konstigt,  lite obehagligt typ.

Förutom allt det så känner jag att mina känslor är upp och ner och jag är troligen i min deprimerade fas för att det på går alldeles för mycket just nu och vissa saker går inte som jag vill vilket gör att tankarna inte hålls i styr lika med ångest och depression.
Har även ett enormt bekräftelse behov och just nu känner jag att jag ej får den bekräftelse jag behöver så än så länge känns allt skit.
Ber om ursäkt för ett så tråkigt inlägg kanske inte är så intressant att läsa någon annans problem haha...

Nu sitter jag med en bok "FanGirl" som jag läser under engelskan som jag tackar min underbara klasskompis för att jag fick låna, stod mellan den här och fifty shades of grey  (yay att göra en redovisning på den lite pinsamt känner jag, but that's just me).

Sedan har jag idag äntligen beställt min studentklänning som jag egentligen velat göra flera månader tillbaka men dem aldrig fått in min storlek. När dn väl kommer lovar jag att visa den i ett fint inlägg tillsammans med studentmössan så får ni se hur den ser ut. 

Det enda jag avslöjat om mössan om ni följt min instagram är att skärmen är silvrig men inget mer.

Nu tänkte jag läsa lite innan jag sover men hoppas ni haft en trevlig dag iallafall och ha en trevlig kväll!

Likes

Comments

Har märkt att det bilvitt lite som en dagbok den senaste tiden, dagens ämne har inte kommit upp som jag lovat och ber hemskt om ursäkt har faktiskt inte vetat vad jag ska prata om, visst kan jag ta upp feminismen eller depression osv... men jag vill ju skriva om roliga saker också som inte har med politik eller hälsa att göra.

Idag är jag sjuk eller rättare sagt, förkyld med hals ont usch, var förkyld redan igår med halsont men inte så att jag kände mig sjuk. Har alltid haft svårt att äta och att känna sig sjuk hjälper inte ett dugg, nästan värre.

Igår var jag ju dum så att jag åkte till dansen trots att jag var förkyld och troligen det som gjorde att det bröts ut for real. Efter träning slappnar man ju av... Så idag blir det bara vila, tror detta kommer vara mitt enda inlägg idag faktiskt, ska krya på mig, dricka mycket te med honung och knapra halstabletter.


Likes

Comments