Hej!
I söndags kom mina föräldrar hem från sin lilla resa, de hade då köpt med sig lite grejer från Victoria Secret och herre vad de luktar gott!! Så mysigt att ha de hamna igen dock.

Igår, alltså måndag så åkte jag och mina vänner till Borås för att gå på bio! Vi tittade på Fifty shades freed och omg ni måste se den (om ni är över 15 då alltså). Det som var lite extra var att vi hade VIP biljetter. Som ni ser på bilden så fick vi fotpall och vi kunde ligga ner i sätet. Så värt de extra 40 kr!
Vi hade det jätte mysigt!

Sen ser ni min #tuesdayselfie från idag! Om ni inte vet vad det är så är det en hashtag man använder när man lägger upp en bild på tisdagar (no shit). Mina favorit YouTubers aka mina framtida män startade hela taggen, eftersom att dom laddar upp videor varje tisdag. Såååå provade att ladda upp det på twitter idag. Blev rätt nöjd, har på senaste väldiga problem med att ta kort på mig själv. Är rätt osäker på mig själv när det kommer till bilder osv.

Nu sitter jag åter igen och tittar på youtube,nothing new there.

Tänkte göra ett inlägg imorgon med lite fakta om mig.... så vi hörs imorgon.

God natt xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Från torsdag kväll så har jag och en av mina bröder bott här hemma ensamma. Idag om ungefär 10 minuter så kommer våra föräldrar hem och det ska bli jätte roligt. Mina föräldrar åker inte bort särskilt ofta så det har känts konstigt att inte ha dem här hemma även om det har varit extremt skönt att få vara ensam lite. 

Förut idag så gick jag in till centrum av Herrljunga för att köpa lite saker till att göra semlor. Kan väll säga att det blev lite av en flopp. Först gick jag till Hemköp där de hade allt förutom själva bullarna, sen gick jag till Netto och som tur är så hade de buller som dessutom var på extra pris. Jag upptäckte dock senare när jag kom hem att jag hade köpte fel sak, jag hade råkat köpa marsipan istället för mandelmassa. Det funkade ju ändå men det var lite irriterande. 

Jaja, det blev ju bra i alla fall. Nu sitter jag bara och tittar lite på Youtube medan jag väntar på mina föräldrar och min yngsta bror som har varit hos min morfar. 

Hoppas ni har haft en bra helg och nu så taggar vi sportlov!! Whoop! 

God natt xx

Likes

Comments

Hej

Jag har ju nämnt lite i min ''beskrivning'' att jag vill åka som au pair efter studenten. Jag börjar ju gymnasiet till hösten men det är ju ändå bara 3 år kvar liksom. Om man jämför det med de 10 åren jag redan gått i skolan så är det faktiskt ingenting! Jag har ju sökt till barn och fritid så det verkar som något som skulle passa mig :) 

Jo men, jag har då planerat att åka som au pair i USA i ett år efter studenten. Gärna direkt på hösten eller under sommaren året efter, beroende på om jag vill jobba lite efter studenten. Jag har redan nu valt vilken organisation jag vill åka med och hur mycket jag ska lägga undan i månaden för att kunna spara ihop för att betala programmet. Jag känner liksom bara att jag har allt under kontroll redan nu. Det verkar så himla roligt och hur coolt är det liksom inte att man får chansen att flytta till ett annat land och jobba? 

De senaste 3 veckorna typ så är Au pair videor det ända jag tittat på typ. Så jag har skrivit upp massa frågor och tagit alla förslag jag har kunnat få för att göra det så lätt för mig som möjligt. 

Ja jag förstår att folk kommer tänka 'Men hallå, du är snart 16 år och du planerar redan detta!?'' och jag vet att det är tidigt men det är ju alltid bra att vara förbered och ha ett mål att sträva efter. 

Okej okej okej, nu har jag babblat på otroligt länge om detta. Nu ska jag bara lägga mig i sängen och titta på Youtube... Kanske något man ska börja med. HINT HINT   ;) You know what i mean

God natt xx

Likes

Comments

Hej hej
Idag har det varit en ganska mysig och chill dag i skolan. Vi har haft musik och slöjd. Självklart några andra ämnen också men det gick rätt fort.
Efter skolan så gick jag ,@Jasmineghedir och @JohannaPaulinahem till mig och myste lite. Vi tittade på filmen fifty shades darker eftersom att vi har bokat vip biljetter till den senaste filmen till på måndag. Så kul alltså! Vi och några andra tjejkompisar ska dit.
Även om vi är rätt mogna nu (även om vi är små skitungar) så var det lite jobbigt att se vissa scener. Not gonna lie.
Nu så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tjejerna åker hem nu så!
Vi hörs senare xx

Likes

Comments

Hej hej

Nu sitter jag och ska fritera lite pommes. Hatar hur onyttig jag har varit idag och det har varit alldeles för halt för att gå ut och springa. Jag älskar att vara ute och springa men nu det senaste har det varit för mycket snö och is ute. Så tråkigt alltså. 

Jag och min lillebror myste förut med att äta chips osv. Riktigt mysigt att få vara med honom för det har varit en tuff dag för oss båda två. Nu är han hos mormor och jag ska snart äta min onyttiga mat. Usch, men det är ju så gott. 

längtar verkligen till att börja träna nu i år. har alltid hållit mig till att gå ut och springa men nu ska jag köra lite mer hard core. Känner att det hade varit bra för mig, är personligen inte jätte nöjd med min vikt osv, men det kommer bli bra detta alltså! Whooo!!

Senare ska jag bara titta på film och ha det riktigt mysigt. JO! juste, update om proven. Det kändes som att det gick riktigt dåligt. Spanskan var helt okej, jag behövde bara prata där men SO provet va så jobbigt. Jag är inte jätte bra på geografi (man kan fråga alla mina vänne rom det, it's sad). 

Hoppas ni har haft en super torsdag och att ni får en fantastisk helg. 

God natt xx

Likes

Comments

Hola Amigos

Jag har haft ett och ett halvt prov idag. Vi har en lektion till sen där vi får skriva klart vårat SO prov men det känns inte alls bra. Det gick ganska bra i början men det känns verkligen inte som att det kommer funka. Detta var bara ett kort inlägg men jag uppdaterar er mer senare

Bye bye xx​

Likes

Comments

Hej, eller kanske god natt?

Det är ganska sent nu men jag har verkligen problem med att somna. Jag har även ett geografiprov och spanskaprov imorgon som jag är lite stressad över. Har suttit de senaste timmarna och försökt plugga men det känns verkligen som att jag inte förstår något alls.

Jaja, förut så köpte min bror semlor så vi satt och mös till det hela familjen och det kändes så bra. Alltså såå mysigt! Imorgon har jag en stressig dag framför mig och har många planer över helgen. Har tänkt storstäda lite i huset osv..

Vi hörs imorgon med uppdateringar om proven

Godnatt xx

Likes

Comments

Hej! 

Just nu sitter jag och Joel och försöker komma på vad mitt första blogginlägg ska vara. Så vi kom på den briljanta idén att berätta vad vi gör nu. Joel är min kompis som jag träffade under konfan. Vi sitter nu på språkcafé och utforskar det magnifika språk vi vil dela, som Joel förklarar det. Alltså försöker vi lära och prata svenska med alla människor här. Joel är född 00 och gillar att leka lärare, men han är snäll ändå. Sen sitter några fler här också men dom får ni säkert träffa i framtida inlägg. 

Jag heter Erin och är född 02. Alltså är jag fortfarande en liten amöba i den här världen, men ni får gärna hänga med mig framöver. Vi får se vart detta leder. Hej hopp! 

Hejdå och så hörs vi i nästa inlägg. (försöker komma på hur jag ska avsluta inläggen framöver) 

Likes

Comments